Kötü bir kehanet gibi rapor

  • Konbuyu başlatan dideM
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler kategorisinde dideM tarafından oluşturulan Kötü bir kehanet gibi rapor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,928 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Garip Olaylar \/ İlginç Bilgiler
Konu Başlığı Kötü bir kehanet gibi rapor
Konbuyu başlatan dideM
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dideM
D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi'nce (NASA) hazırlanan raporda, şimdiye kadar pek de düşünülmeyen, farklı bir felaketten söz ediliyor. Raporda ne küresel ısınma, ne depremler, ne süper-volkan, ne göktaşı çarpması var.

Raporda, Güneş'te meydana gelmesi beklenen büyük bir fırtınadan söz ediliyor. Bunun, Dünya'da yaratacağı etkiler ise "kötü bir kehanet" ya da bir korku filmi senaryosundan farksız...

Güneş yüzeyinde meydana gelen büyük fırtınalarla ortaya çıkan plazma toplarının Dünya'daki enerji şebekelerini çökerterek insanlığı mutlak bir çöküşe sürükleyebileceği uyarısı yapılıyor.

NASA'nın Amerikan Ulusal Bilimler Akademisi'yle ortaklaşa hazırladığı raporda, Güneş'te meydana gelen enerji patlamalarının bugüne kadar Dünya'daki enerji ve iletişim hatlarında görece kısa süreli ve küçük çaplı hasarlara yolaçtığı, ancak büyük çaplı bir patlamanın Dünya'nın manyetik alanına muazzam bir hasar verebileceği kaydedidildi.

Bahsi geçen patlamalardan bugüne kadar kayıtlara geçen tek örneğin 1859'da yaşanan "Carrington Olayı" olduğu belirten uzmanlar, benzer bir patlamanın Kuzey Amerika, İskandinavya, Avrupa ve Çin üzerinde on yıllarca onarılamayacak tahribata yolaçabileceğini söylüyor.

Güneş yüzeyindeki olası bir büyük patlamanın, Dünya'da saatler içerisinde tüm enerji hatlarını eriterek kullanılamaz hale getirebileceği, bunun sonucunda da altyapının çökeceği ve insanlığın Taş Devri'ne dönüş yaşayacağı öngörülüyor. NASA'nın raporunda böyle bir felaket için olası bir tarih de veriliyor: 12 Eylül 2012...


www.hurriyet.com.tr
 
S

spiritualsigns

Ne var şu 12 Eylüllerde bilmem :D

Neyse:)  Marduk bilinen ve beklenen bir felakettir ancak ne kadar gerçek tartışılır... Hoş bizim için kesin çözüm bana göre  ;)
 
H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
Ya bu dünyanın sonu da bir türlü gelemedi gitti. Küresel ısınmasıydı, meteoruydu :) Bitsede gitsek artık  ;D

Şaka bir yana bu patlamalardan fena elektro manyetik dalgalar yayılıyor. Uydular falan bozulmuştu zamanında hatırladığım kadarıyla .
 
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Herkes felaket tellalı olmuş.Özelliklede nasa. :d
İnsanları, ölüceksiniz, bak yok olucaksınız, biticeksiniz diyerek korkutuyorlar.
Bu bilinçlendirme felan değil bana göre bilinçli bir uygulama o kadar.

Sebeplerini yazmayayım.
Bu dünyada insanlara biat aşılamanın en iyi yolu "korku" dur. Sadece korkan insanlar bir çok konuda eyvallah der.
:d

Milenyuma girdiğimizden beri hemen hemen her yıl bir felaket açıklandı :d
Yok gök taşı yok bilmem ne :d  hala nefes alabiliyoruz :d
Size 2012 eylülündede nefes alıcağınızın garantisini verebilirim.

Ama benim araştırmalarıma göre, dünyanın sonunu bir göktaşı değil, saçma insanların beynindeki çakıl taşları getiricek :d
İşte o zaman ne alt yapımız kalıcak nede üst, nudist bir yapılaşamama zuhur edicek :d

Vucüt ısılarımızda sahanda yumurta yapıcaz :d kuru fasulyeyi hakikaten kuru yicez tut yaprağı banarak :d
Benim araştırmam baya komik oldu yav :d
 
D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Yav ne için yayınlıyorlar bunları orasını bilmiyorum. Bu göktaşları ile korkutmalarına da karşıyım dediğin gibi. Ama küresel ısınma,..vs insandan kaynaklanan yok olma yolundaki ilerlemeyi yayınlamaları taraftartıyım. Biraz kendimize gelmemiz lazım.
 
Üst