Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kadir sen istersen 70 te alırsın 80 de alırsın ama alabilir miyim demeyeceksin oturup kendine güvenerek çalışacaksın söküp alacaksın: )

o korku normal zaten ne kadar çok çalışırsan o kadar korku olur bende hep öyleyim
çalıştığım halde ya başaramazsam diye söylenirim bu yüzden abimden hep fırça yerim

Vallahi tam istediğim cevaptı.Allah razı olsuuunnn !!! Yarın hem bu moraller ve bu gazla ben ful çekecem ;D

İyi değilim hırslı. İçimde huzursuzluk var 3 günlük tatil boyunca bir şey yapmadım yarın işe gideceğim içimden birşey yapmak gelmiyor yarın sabah inşallah moralim yerinde olur da işyerinde verimli olurum. Sen nasılsın?

bende eh işte ne olsun ders çalışıyorum sıkıldığımda buraya takılıyorum işte ne olsun.
huzursuzluğun sebebi ne ?

Sebebi depresyon denebilir 4-5 yıldır moralim istikrarlı değil genelde kötü 2 yıldır ilaç kullanıyorum. İlaç kullandığım sürece çok iyiyim ama kilo aldırdığı için dozunu azaltarak kullanıyorum bu da tam olumlu sonuç vermiyor. İlacı bırakmaya çalıştım ama olmadı çok huzursuz, sinirli ve stresli oluyorum. Doktora gidip doktor kontrolünde bırakmaya çalışıyım diyorum ama işyeirnden izin alma gibi bir durumum yok malesef.

Senin dersler nasıl gidiyor, benim içimden pek fazla çalışmak gelmiyor lisede mat.i çok severdim şimdi yüzüne bakasım yok. : )

tabi evde çalışmanın zorluklarını yaşıyorum
matematite çok zorlanıyorum bir öğretmen anlatmayınca anlamak biraz zamanımı alıyor
liseyide açıktan okumadım dışardan okudum çok zorlanıyorum kısacası

Evet örgün eğitim olmayınca zor oluyor. Yeni dikkatimi çekti imzanı yanlış yazmışsın. : )

Geri