Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
herkese iyi gecer,iyisinizdir umarim. :)
Kadirim sükürler olsun iyiyim,sen biraz sıkıntıda görünüyorsun ama,çok ta önemli degil,sağlığın sıhhatin yerinde ise o tür sıkıntıların çok önemi yok.

Abicim,beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır değil mi? :)

beyazdilekce' Alıntı:
herkese iyi gecer,iyisinizdir umarim. :)
Kadirim sükürler olsun iyiyim,sen biraz sıkıntıda görünüyorsun ama,çok ta önemli degil,sağlığın sıhhatin yerinde ise o tür sıkıntıların çok önemi yok.

Abicim,beklenen gün gelecekse çekilen çile kutsaldır değil mi? :)

Elbette kutsaldır.Kutsal ne oluyor yav.Mübarek diyelim. :)
Sıkıntım derslrden zayıfım var :S
Onlar için çabalıyorum. :)
Şimdide M.AKif'ten Asımın Nesli şiirini dinliyoum.Çok güzeli bişi.:)

Mübarek olan şey kutsaldır. :)
Dersler önemli abicim diploma puanını yüksek tutmaya çalış.Zayıfları kurtarmak için değil diploma notunu yüksek tutmak için çalış.Çok önemli,sende bilirsin ilerleyen zamanlarda gireceğin sınavalarda diploma notunun payı yüksek.

Evet yüksek abim.Polislik,astsub. veya subaylık veya mühendislik vs. bu bölümlerde diploma notu olmuyosanırım.Öyle biliyorum.
Aslında aklımda astsub. yada subaylık var da kime desem kafayı mı yedin diyolar.Napacan diyolar.Polislik yap diyolarda.
Kafam karıştı valla napacam.Sen ne dersin abi seninle meslektaş mı olalım. :)

Tabi iki kurumda çok değerli kurumlar.Bu tür seçimlerde kişisel düşünceler çok önemli.Yaşam tarzı,kişilik,karaketer amaçlar,hedefler vs. çok büyük rol oynar.
Eğer,askeriyede akedemiyi kazanabileceksen askeriye derim,yok olmuyorsa polislik derim.
Ben mesleğimden çok memnunum,seninle meslektaş olmayı çok isterim. :)Emniyette muhtelif birimler çok bunuda göz önünde bulundur.

Vala abi nickimde hayalhane yazıyo ya.
Hayale dalmak istemiyorum artık.Orta okulda kesin gözü ile bakıyodum ben Askeri  Liseye.
Ama olmadı iste 10 soru yapsam girerdim ama az da değil ki 10 sora da. :S
Ama son şansımı iyi değerlendirmek istiyorum. :)
Polislik var aklımda.Am askeriye çocukluktan beri çokistediğim yer.
Ben aslında memuriyeti istiyorm.Amir memu işi yani resm,iyeti çok severim.
Hatta geçen sene okulda Müdür Yardımcısı bana onur belgesi verdi.
Çok resmiyetçisin aferin Kadir oğlum dedi.Hiç unutmam! ;D

Aferin ;D
Halen Akademiye girme şansın var,üniversite sınavından yeterli puanı alırsan olur. :)

Yakışıklı,ozaman hem asker hemde polis memuru olmak istiyorsan sana Polis Özel Harekatı tavsiye ediyorum. :) Nasıl?
:)

Abicim ;D Valla niye olmasın.
Ama ondada polisliği kazanacam ondan sonra bölüm seçmiyo musun. ?
Her durumda polisği yada askerliği kazanak lazım değil mi :)

Tabiki sınavı kazanmak gerekiyor :)
Polis sınavını kazandıktan sonra,okul bittimine yakın seçmelere gelinir,tabi bu seçimin ön şartı gönüllülük esası,seçildikten sonra 3,4 ay arası bir eğitime tabi tutulursun.Eğitimide tamamladıktan sonra Aslan gibi bir Özel Harekatçı olursun :)

beyazdilekce' Alıntı:
Eğer,askeriyede akedemiyi kazanabileceksen askeriye derim,yok olmuyorsa polislik derim.
Ben mesleğimden çok memnunum ..

Sevgili Burak: )
Unutmayasın ki bu ülkenin senin gibi saygılı ve vatan severler gençlerinin olması bizleri fazlasıyla umutlandırıyor ve mutlu ediyor..  
Özel yaşamında  ve mesleki yaşamında sonsuz  başarılar diliyorum..

crt abla teşekkür ederim.Eksik olma.Bu arada hoşgeldin.Sağlık sıhhat yerindedir umarim.

Yeri geldiğinde vatanı uğruna canını feda edecek genci,yaşlısı,kadını,erkeği çok yiğidimiz var,şükürler olsun.
:)

beyazdilekce' Alıntı:
Tabiki sınavı kazanmak gerekiyor :)
Polis sınavını kazandıktan sonra,okul bittimine yakın seçmelere gelinir,tabi bu seçimin ön şartı gönüllülük esası,seçildikten sonra 3,4 ay arası bir eğitime tabi tutulursun.Eğitimide tamamladıktan sonra Aslan gibi bir Özel Harekatçı olursun :)

Vayy kendimi şimdi üniformada hayal eder oldum. ;D
Abi sen beni fena gaza getiriyon valla. ;D
Ah lise bitse keşkee ;D Varya afedersinizde eşşek gibi çalışacam canımı dişime takıp
mutlaka kazanacam ya polis ya askerlik. :)

crt' Alıntı:
beyazdilekce' Alıntı:
Ben mesleğimden çok memnunum ..

Sevgili Burak: )
Unutmayasın ki bu ülkenin senin gibi saygılı ve vatan severler gençlerinin olması bizleri fazlasıyla umutlandırıyor ve mutlu ediyor.. 
Özel yaşamında  ve mesleki yaşamında sonsuz  başarılar diliyorum..

Evet beyazdilekce çok saygılı birisi.
Özellikle bu yönünü ve bazı ortak yanlarımız var bunu çok seviyoırum. :)

beyazdilekce' Alıntı:
crt abla teşekkür ederim.Eksik olma.Bu arada hoşgeldin.Sağlık sıhhat yerindedir umarim.
Yeri geldiğinde vatanı uğruna canını feda edecek genci,yaşlısı,kadını,erkeği çok yiğidimiz var,şükürler olsun : )

Burak: ) İyim diyemeyeceğim..Samsun'daki hain saldırı karşısında fazlasıyla üzgünüm..
Sizlere başsağlığı..Şehitlerimize Tanrı'dan rahmet diliyorum..
Tüm annelerin dua ve iyi dilekleri sizinledir ..Yolunuz açık olsun..
Sevgiler: ))

Hayalhane: )Burak gibi değerli kişileri örnek alman çok sevindirici..
Seninde başaracağına inanıyor..
Şimdilik hepinize iyi geceler diliyorum.
Görüşmek üzere hoşça kalın: ))

Sevgili Gamze: ) aynı iyi dileklerim senin içinde geçerli..

Geri