Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayalhane' Alıntı:
Orta okudlan liseye geçtiim ilkgün hiç unutmam.
Daha okulun yolnu bilmiyorum.Sabah 7'de çıktım geze geze yolu buldum ;D
Sonra 8'e gelince (8,30 ders saati) herkes gelmeye başladı.)
o zaman baktım orta okul ile lkise arasında uçurumlar varmış
Kızların enerjikliği
yahu kız dediğin kız çocuğu dediğin oturaklı olur nerdeee
erkekler ellerinde sigara mafya gibi 8'er 10'ar kapıdan bahçeye gelirler ;D ;D biz çömezler bahçe duvarında elimiz cebimizde etrafa bakıyoz ;D ;D
ESKİYE BAKARAK ŞİMDİKİ GENÇLİK DAHA FARKLI DAHA ÖZGÜR DAHA RAHAT ..

Est. Ne demek ben nteşekkür  ederim.Çok çok gemiş olsun iyi geceler. :) Bende memnun oldumç :)

Yakaladın da o kaç gün önceydi abi yav.Benn kendi şahsıma iyim şükür MEvlam aratmasın bu günleri.
Sen nasılsın.? :)

İyisin hoşsunda sana attığım link ne alemde özelden indirdin mi takıldığın yer var mı?
Sen sormzsın da ben sorarım :)

;D ;D eksik olma canımıniçi...
Link halen duruyor :) bu aralar biraz yoğun olduğumdan pek ilgilenemedim.
Şimdi indirmeye çalışıcam.
Ayrıca bir sorum var,bu indireceğim prg. lisanslı mı?

Yav ne bilim lisanslı mı değil mi..
İndirecen kuracan onun yanında kurmadan çalışan bi program daha var (zip dosyasının içinde)
Onu açtığında takır takır sana kullanıcı adı ve key (anahtarlar) verecek.Onuda artık sen bul nereden gireceğini.Ayarlardan mı ne giriyon.Oraya kopya yapıştır yap.
Enter de bitti.Sonra virüsleri çekirge sürüsü gibi semirir. ;D ;D
Aslında o programı burada paylaşacatımda EMEK HIRSIZLIĞI'na girer korkusu ile paylaşmadım.
Millet emek vermiş buraya yazarsam olmaz.İşi aci olan sıkıntısı olanlara istisnayen veriyorum özelden veyahut msn'den işte. :)

Takıldığın yer olursa buradayım. :)

niye kızıyon muhterem insan :)
Ya bazı prg ları bir süre kullanıyorsun sonra süresi bitiyor satın alman gerekiyor, böyle bir program mı onun için sordum :)

Yok sanmam.O verdiğim prog. 30 günlük.Sonra tekrar indir bidaha kur.Satın almana gerek yok.
Hem o kendisini sürkli oto günceller merak etme.Zaten bütün mesele güncellemede bitiyo.Şifrelerde o nedenle var.Adam akıllı güncellensin diye.
O verdiğim linki sakla olmadı kaybolursa sana ben programı bi şekilde takrar atarım.Hatta  indir programı silme dursun yüklersin 30 günde bir tekrar yenilersin abim. :) Önemli bişi değil. :)

Ben teşekkür ederim mübarek. ;D ;D
Sayende bi gai kazancım oluyo işte ;D ;D

Tebessüm her zaman güzel ve hoş birşey.
Karşı tarafa sert bişi de yapsak aslında içimizden
kaasıt değilde uyarı gibi bir his geldiğini kardeşce belirten bişidir.

Şunu yapmasanız daha iyi olacak...

Şunu yapmasanız daha iyi olacak.. :) :)

Fark ediyo demi :)

Etmez mi hiç.Muhatap olduğum insanların bana tebessüm etmesi beni çok sevindirir,mutlu olurum.
Bir ara yazmıştım.Bir insana durduk yere tebessüm ederseniz o insan size sizden daha çok tebessüm ediyor,çok güzel bir duygu :)

Aman ha bayanlara olmaz o.Birisine tebassüm edim derken ''Ne pis pis sırıtıyom SAPIK!!'' deyip basarlar tokadı.Zaten bayanlara da tebessüm etmek için bakmak lazım.Bakmak da bize uygun değil dimi.Anladın sen abim. :)

:) :)
Yahu kadir sende lafı taaaa... nerelere çektin.Aslında nedemek istediğim anladın da; bir uyarı yapmak istedin herhalde :)
Ayrıca,verdiğin program 34bit işletim sistemleri içinmiş.Benim pc 64 lük, bi ara araştırayım 64lüğünü :)

Geri