Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne o Kadir: )
Bize selam sabah yok mu? :(
Zaten işler yığılmış  crt'yi bekliyor işte gidiyorum ..

Güle güleeee...Sen yie geliirsin ben burdayım.
Vede hiç sanmam küstüğünü ;D ;D Ondan rahatım. ;D ;D

Hadi bakalım şimdilik hoşça kal: )
Dersleri asmak  yok her defasında söletme beni ..!

Tamam bende şimdi çıkıyorum.
En güzele emnetsin. :)
Çok yorgunum okuldan yenigeldim.Dinleneyim 4'de ders başı akşam 8'de gelirim :)

Tamam biraz dinlen ve derslerine hemen başla ..
Aksi takdirde bilgisayarına şifre koyacağım haberin olsun : (
sevgiler: )

bende çıakyım artık çok geç oldu.
Herkese güzel ve MUTLU geceler.
Her zaman mutlu ve güzel günlrmizi olması dileği ile herkesi çok seviyorum.
En güzele emanetsiniz.. :)

Selam.Bende konuşacak kimse yok diye çıkmıştım ama uyarı iletisi gelsdi geri döndüm ;D ;D

Burada lise yazıyo da  ondan sordum. :) Lise okuması güzelde sonlara doğru can sıkıntısı oluyo ha bitti ha bitecek derken ;D ÖSS Stresi kemiriyo sonradan :o

eğitim durumu olarak yazdım..haklısın sonları sıkıntılı oluyor ama hayatın en güzel ve özel hatıraları lisede kalıyor.Eğer şu an lisedeysen kıymetini bil demişlerdi dersin sonra :)

Valahi şimdi lisedeyim kıymetini de bilmeye çalışıyorum.Bu gidişle sınıfta kalacam ve 1 sene daha doya doya okuyacam ;D Ayrılmayacam ;D

Bide insanların büyüme zamanı ya en güzel hatıralarrını bu zmanda arkadaşları ile paylaşıyor.

Emin ol en güzel zamanda o zamanda kalıyor..12 yılı geride bıraktığımı düşünür ve 12 yıl sonra böyle konuşuyorsam muhakkak ki doğruluk payı vardır söylediğimde..Keşke 12 yıl öncesine dönebilsem neleri değişirdim bu hayatımla ilgili,neleri siler geçerdim,neleri alır bırakmazdım ki..

Orta okudlan liseye geçtiim ilkgün hiç unutmam.
Daha okulun yolnu bilmiyorum.Sabah 7'de çıktım geze geze yolu buldum ;D
Sonra 8'e gelince (8,30 ders saati) herkes gelmeye başladı.)
o zaman baktım orta okul ile lkise arasında uçurumlar varmış
Kızların enerjikliği
yahu kız dediğin kız çocuğu dediğin oturaklı olur nerdeee
erkekler ellerinde sigara mafya gibi 8'er 10'ar kapıdan bahçeye gelirler ;D ;D biz çömezler bahçe duvarında elimiz cebimizde etrafa bakıyoz ;D ;D

Müsadenle çıkıyorum kardeşim.Kısa ama hoş sohbet oldu benim için ama rahatsızım artık duramıyorum kusura bakma.Bu arada tanışma faslı olmadan tanıştık.Ben kendi adıma çok memnun oldum.. Çok seviyeli,saygılı bir siteye üye olmaktan da ayrıca keyif aldım.İyi geceler..

Geri