Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya durumu çaktırmada ( Biliyorsun bizim Anıl sinir ediyor beni pcye geçti yazamadım)
Geç oldu yarın okula gitcen erken kalkman gerektiğini hatırlatmama gerek varmı ?

Crt saan bişi soracam merak ettim IRC sunucuları ile (Mirclerle) aran nasıl anlıyosn sanırm : (  ???

Onu S.F.geldiğinde sonra sölerim ama oda senin gibi başımın tatlı belesı fazla özele girmeyelim anla işte: (
Ben çıkıyorum sendetoparlan artık .
Biliyorsunki geç yatarsan sana da sinir olurummmmm: (

crt' Alıntı:
hayalhane' Alıntı:
Crt saan bişi soracam merak ettim IRC sunucuları ile (Mirclerle) aran nasıl anlıyosn sanırm : (  ???
Bu işlerde oğlum bir numara : (

Deme yav.Mirc deyince accayip huzum kaçar :S Eskiden bende bir IRC'de sop'tum : ( Ama ne hayal kırıklıkları yaşadım oradan ayrıl şimdi o nedenle burada kendime gelmeye çalışıyorum : (

IRC'de admin olmayı bi halta yaramayı ve abilerime hizmet etmeyi çok istedim fakat haketmeyen kişliler admindi.Bende bi op/sop avuntu ancak onu bunu banla.Adminlerde Zline,kill vardı ondan çok istdim ban yetmiyodu.Kanal kuracaktım ama o kadar emeğimi görmediler.özellere kaçarlardı adminler. :@ gözüm yetkide değildi fakat o kadar ahlaksılar gelir di ki yetişemezdim banlamaya işte.Elimden bişi gelemzdi.Neyse daha derine inmeyim.Çok hayal kırıklığı yaşadım : (  :'(

Boşver değmez .Uğraşma  öyle boş işlerle ..
Seviyeyi bozmayan  saygınlığı olan ortamlarda bulunmanı öneriyorum..
Şimdi yönetime yaranmak gibi bir niyetim yok ama burasını o kadar çok beğeniyorumki
  ikinci sitem haline geldi..

aslında bende öyleyim
o mircten kendimi buraya attım psikolojimi alt üst etti orasu  >:(
Ama ne kadar tekla attım tepe taklak oldum inan : (
o kadar emek verdm crt o kadar emek verdim ki forunder bile (sunucu sahibi) benim kadar sevmemişti orasını
patron daha çokemek verdi kurdu orasınıda inan küfür ler yedm siteyi koruyacam diye
site sahibi ieşlerde gelemezdi
abisi admin gelemezdi işi vardı
arkdaşı aralrı bozuktu gelemzdi
bitane co admin vardı oda dedi kodu derdinde özel meraklııs msn meraklıs
mahveti beni o site ve kurtudum ama peşimi bırakamdılar
dün ger içağırdılar gitmedim bende : (

Farkındayım bazı şeylerin ve onun için ısrar ediyorum .Ya senin için getirisi olmayan şeylere ne canını sıkıyorsun ..
Uğraşma böyle şeylerle ..
Derslerine yoğunlaş .. Bak pişman olmanı istemiyorum . Lütfen beni dinle ..

tabiki  crt haklısın yalana dolana kandım ve şimdi oraya gitmeseydim d,ye çok pişmanım :(
neyse artık hiçbir mircede gitmeye nietim yok
biliyo musun bile bile o akıllıara örnek olsun ibret olsun diye
forumda mod'dum yetkimi admine sildirdim
irc'te sop iken yetkimi sildirdim
size örnek olsun dedim yetki meraklıları dedim ;D ;D yetki ddediğin nedir ki
;D ;D ;D o kadar rahatladım ki üstümden ağırlık kalktı ;D ;D

neyse herkese hayırlı geceler :) Bende çıakyım ve biraz kitap okuuyp yatacam :) Crt kucak dolusu sevgiler sanada iyi geceler özellikle :)

Forumları seçerken dikkatli olmanı öneriyorum ..Üye olduğun sitede arkasında durabileceğin yorumlar yazacak detayına girmeyeceksin ..
Durup dururken başına dert açmanın anlamı yok .
Ama şunu söleyebilirimki bende çok acı deneyimler geçirdim .
haksız yere iki defa banlandım ama neyse sorun çözüldü .
Hoş benim içinde çok önemli değil ama ..Bulunduğum ortamdan gerekli görürsem kendim ayrılırım ki..
Doğru yaptığıma inandığım konuda kolay kolay geri adım atmam..
Bunları yazmamın nedeni .
Üzüleceğin ortamlarda bulunmaman içindir .
Hayalhane : ) Geç oldu bak yarın okula gitmezsen elimden çekeceğin var ona göre ..
Son defa iyi geceler diliyorum ..
Bye: )

Gecenin bu vaktinde uyumayıp gözleri pörtlek pörtlek foruma bakan kişilere selam eder.... ımm.. selam eder.. .selam eder..... aman öyle bişi işte.
nasılsınız

deli' Alıntı:
Gecenin bu vaktinde uyumayıp gözleri pörtlek pörtlek foruma bakan kişilere selam eder.... ımm.. selam eder.. .selam eder..... aman öyle bişi işte.
nasılsınız

Aykırı düşünce ve tiplemeler özellikle dikkatimi çeker..
Akıllı deli'lerden vede baya esprili olduğun belli: (
Foruma hoş geldin diyor senle güzel iletişimler kuracağımıza inanıyorum..

deli' Alıntı:
nasılsınız

sana bişi söelyim kardeşcim..Deliyim dersin oalbilirde benden deli olan yok sanırım bu forumda..Adım Kadir zati o 1 ikinci adım (A)Rıza ;D ;D E bide 2 yılı geçen bir hastane maceram var ilaçlı hemide e buda 3 ;D ;D Sen de bakalım kozlarını görelim sen mi daha deli ben mi ;D ;D

Hoşgeldin bu arada.. :)

Herkese iyi akşamlar :) Güzel forumlar.Umarım bu günümüz bari neşeli geçer hepimizin. :)

Aman ha durun ben korkarım böyle şeylerden..
Hele bir sakin olun .. :o
Hayalhane: )
Biliyormusun  "Deli İnsan Özgür İnsandır" sözünden hareket ederek kendime hernekadar deli havası vermeye çalışsamda  : (
Delilik baya bi'sorumluluk vede cesaret istiyor..
Anlayacağın ne özgür olabildim ne de "ben bir deliyim" diyebildim..

;D ;D Tavsiye etmem iyi bişi değil ;D ;D Ben çok zararını göredüm ;D Deli dğeilde adam olmaya karar verdim (Söz Meclisten DIşarı-Kasıt Kendime) En güzeli yani :)

Geri