Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne o kardeş küstün mü :(
Neyse o kadar mesaj yazdık cevap bile vermedin :-\
Bende çıkıyorum.
İyi geceler arkadaşlar

Abi sen key'leri bilir misin sna ben bi eset ayarlarım indir kur.Kulalnıcı adı ve şifresinide yanında bi program daha var ikisi inar zip olarak oradan oto şifre alırsın girersin takılırsan sana yardımcı olurum. :) şimdi  özelden link atayımm idnir süper koruyucu :) Eset Nod32 :)

Yok abi ne uğraşması valalhi  ciddiyim.Şimdi gircen taminir.com,inndir.com veyahut gezginler.net gibi sitelerden ne diye indiresin :) Oradakiler dandik bi halta yaramaz.Şimdi sana özelden yazdım bak o programın zip'le beraber yanında bi program var o progama tıklayınca sana oto matik şiferler ve kullanıcı adları veriri onuda koruyucuya yazarsan sana güzel bir güvenlik sağlar o kadar :)

beyazdilekce' Alıntı:
Sen ciddiymişsin :) bende şaka yapıyorsun sanıyorum.
Yahu abicim ben gribim bilgisayarım değil  ;D
yaa.. şaka he :) Benden birisi biişi isteyecek de yapmam :S Olur şey değil.
Elimden gelirse yaparım elbet ne demek.Bakma bende o kadar iyianlamam da  inatçıyımdır ;D
Zorla pc'de sabahlarımda öğrenirim bişiyi beceririm :D

Virüs programı indirmem gerekiyordu zaten,
Bu virus programını indiricem,şu anda işteyim, eve döndüğümde indiririm sorun çıkarsa sana mesaj gönderirim olur mu?

Abi bana ulaşmak istertsen her zaman ulaşırsın mutlaka ;) eve gidince indirisin gerek burdan gerek msn adesim azylı oradan yazarwsın ki genelde buradayım ben :) hiç oılmadıysa ben sana uzaktan yardımla gelir 1 dk'da hallederim işini görürz hiç sorunn değil canın saolsun :)

Hayalhane: )
Ya işim çıkmıştı pcden ayrılmak zorunda kaldım .Ne o son iletiyi yazcağınımı sandın bakim (neyse  anladın dimi): ((

Geri