Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Oooo ben süpeirm :) Şimdi crt'yi gördüm dopig almış gibiyim,hatta statda konuşa girsem 12 noda olsam 1. gelirim ;D ;D ;D O derece :D

Abicim bugün pek halim yok,düşünme zorluğu çekiyorum. :)
Dün gece,yok gece demeyeyim, sabah geç yattım,onun etkisi olsa gerek,
:)

aynen bende geç yatınca erken kalkınca bide kadfam duruyo sanki
birisi bişi iyo ne dedin anlamadım gibi saf saf baakrım ;D ;D

:) Teşekkürler.
Ben burdayım.Tükü, en çok sevdiğim türküler arasında.Teşekkürler.
Abla, bu arada iyisinizdir umarım. :)

B.Dilekçe : )
Türküyü şu an bağlamada çalmaya çalışıyorda sizlerlede paylaşayım istedim beğenmene sevindim.
Eh işte idare ediyorum .
Umarım sen de iyisindir ?Sanırım okulu bitirmişsin ne iş yapıyorsun ?
  abla olarak hitap etmen beni gerçekten çok mutlu etti.. Ha bu arada biraz muhalefetimdir..
Hayalhane iyi bilir beni..Ama inan hepinizi çook seviyorum..Darılmaca gücenmece yok bana alışcaksınız ona göre : (

crt senden isteiğim var (:
ne olsun ne olsun  ::) ::) (bu arada sen muhalefet ben iktidarım,herkes benden yana sayılır ;D )
Gesi Bağları'nı yada Leylim Ley'i senin çalmanı ve bana yollamanı istiyorum.
Merak ettim ha bide sölersen süper olur ;D ;D Bekliyorum ;D

;D Bağlam diyince aklıma geldi.İki gün önce bir bağlama aldım,çok hevesim var çalmasını hiç bilmiyorum;ama kusra gidip öğrenmeyi düşünüyorum.
Şükürler olsun iyiyim.Ben polis memuruyum 0 km :) bu sene bitirdim okulu .Ayrıca muhalefet etmeniz benim için iyi oluyor araştırmaya sevk ediyor beni muhalefetinizin devamını isterim. :)
Bende sevdim sizleri.Sağolun.
Sayglar...

hayalhane' Alıntı:
crt senden isteiğim var (:
ne olsun ne olsun  ::) ::) (bu arada sen muhalefet ben iktidarım,herkes benden yana sayılır ;D )
Gesi Bağları'nı yada Leylim Ley'i senin çalmanı ve bana yollamanı istiyorum.
Merak ettim ha bide sölersen süper olur ;D ;D Bekliyorum ;D

Hayır Hayalhane: )
İlla muhalefet yapcam ya senin için "Kan Çiçekleri'ni "çalıp söleyeceğim: (

aaa inan parantez içinde Kan Çiçekleri'ni çal istersen diye yazacaktım unutmuşum ;D
(ama ciddiyim şaka değil (: )

B.Dilekçe : )
Demek emniyetçisin: )Bak buna çok sevindim..Artık Taksim'de "yaşasın Türkülerimiz" diye rahat rahat slogan atabilirim yani ? : (
Madem heveslisin bağlamayı kesinlikle öğren çok güzel muhteşem bir duygudur .. Karşılıklı
"Türkiyem" türküsünü çalarız (çok severim )
Tüm polislerimize  saygı ve selamlar..

beyazdilekçe abi senin e sevdiğim sanatı M.E. Ay'mı M.Demirci mi :) Ben ikisnide pejk severim
Hergün mutlaka ama mutlaka dnlerim :)

Geri