Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Evet sitede çok bulunurum ben : ) Zamanında değerini bliemedik şimdi mübtelası oldum : )
Bence en güzel ve en güvenli site,sadece kişisel gelişim değil tüm dallarda güvenilir site : )

Aslına bakarsak biraz aksıyoda o da sıkıntıdan.Okuldan gelince yapacak bişi yok.Burada vakit geçiriyorum :) Ama dersleride o kadar ihmal etmiyorum :)

Ben lisedeyken derslere biraz çalışırdım ünideyken hiç çalışmadım. İş hayatına atıldım keşke zamanında çalışsaydım dedim lisedeki ve ünideki gördüğüm konuların çoğu şimdi lazım oluyor. Sen lise mi okuyorsun?

Şükür iyim Allah bu günleri aratmasın :)
Aslında her zaman olduğu gibi uyuluyum (:
Siz nasılsınız :)

Şükür iyim Allah bu günleri aratmasın :)
Aslında her zaman olduğu gibi uyuluyum (:
Siz nasılsınız :)

teşekür ederim al bendende o kadar .ya herzaman ki şeyler işte dünya hali bişey yok aslında bir anda içim daralıyor her şey ters geliyor bana etrafımdakileri üzüyorum .sonra yaptıklarımdan pişman oluyorum.aslında hep anlaşılmamak

Vallahi aynı ben benide anlayan yok
Bi parlarım kızarım sonra 5 dk kadarsonra sinirim geçer
Pişman olurumm vicdanım sızlar (:

Keşkeyapmasaydım derim.. :)

Ben genelde şunu yaparım,misal sürekli buraya takılırım ,internette komik videolar izlerim yada şiir yazarım,yani başka uğraşlarla uğraşırım,vakit geçirim :)

Mor-Menekşe' Alıntı:
ooo kimleri görüyorum kimleri nasılsınız millet?
iyiyim canım sen ya seni arayamadım kusura bakma geç olmuştur diye rahatsız etmek istemedim mutluluğunu paylaşamadım kusura bakma lütfen senin adına çoook çoook sevindim bitanem allah pişmanlık vermesin canımın içi

Sağol canım.Keşke arasaydın şimdi herkes bizde.Ev çok kalabalık,sıkıldım nette takılayım dedim azcık.
Senin nasıl geçti günün canım?

Geri