Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
: )  Benim de içim daralmıştı biraz dışarı çıktım 1 saat gezdim 1 saat önce de eve geldim. Spor yapmayı dene psikolojiye iyi geliyor.

mabed528' Alıntı:
: )  Benim de içim daralmıştı biraz dışarı çıktım 1 saat gezdim 1 saat önce de eve geldim. Spor yapmayı dene psikolojiye iyi geliyor.

Doğru haklısın hiç halim yok aslında ama en azından biraz egzersiz yapayım
hırslı.28' Alıntı:
Mor-Menekşe' Alıntı:
Canım benim sağol bende kahve yapayım diyorum.Biliyosun bnde ter tepki yapıyo  uykumu getiriyor :)
ÇATLAKSIN İŞTE BEN DAHA NE DİYEYİM SANA

Aşkolsun ya çatlak haa küstüm :P
Hem kimin yegeniyim dimi? :)

TAKVİM KAĞIDI KOYMUŞTUM CEBİME ÜZERİNDE GÜZEL SÖZLER VARDI DİYE ATMAMIŞTIM ŞİMDİ CEBİMDEN DÜŞTÜ BUNU SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM (AKIL GİBİ MAL,İYİ HUY GİBİ DOST,EDEP GİBİ MİRAS İLİM GİBİ ŞEREF OLMAZ)NE KADAR DOĞRU DEĞİLMİ?

hırslı.28' Alıntı:
TAKVİM KAĞIDI KOYMUŞTUM CEBİME ÜZERİNDE GÜZEL SÖZLER VARDI DİYE ATMAMIŞTIM ŞİMDİ CEBİMDEN DÜŞTÜ BUNU SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM (AKIL GİBİ MAL,İYİ HUY GİBİ DOST,EDEP GİBİ MİRAS İLİM GİBİ ŞEREF OLMAZ)NE KADAR DOĞRU DEĞİLMİ?
Evet evet ben okumuştum bunu. ;)

hoşgeldin menekşe: ) evet hırslı çok güzel bir söz insan hayatta onuru için yaşar. Günlerini iyi değerlendir nete fazla kaptırma kendini : )össde dereceye giren öğrenciler sınav sonunda yaptıkları açıklamalarda sistemli çalıştıklarını söylüyorlar, sen de kendince bir sistem hazırlayabilrsin.

mabed528' Alıntı:
hoşgeldin menekşe: ) evet hırslı çok güzel bir söz insan hayatta onuru için yaşar. Günlerini iyi değerlendir nete fazla kaptırma kendini : )össde dereceye giren öğrenciler sınav sonunda yaptıkları açıklamalarda sistemli çalıştıklarını söylüyorlar, sen de kendince bir sistem hazırlayabilrsin.
SİSTEM BU BENİM İÇİN O KADAR ZOR Kİ ÇOK ZOR ŞARTLAR ALTINDA ÇALIŞMAYA VAKİT BULABİLİYORUM

BOŞ VER ANLATSAM YARINA KADAR BİTMEZ.ÇABAM OLMASAYDI ŞİMDİ BEN BURDA OLMAZDIM COK EMEK VERDİM COK ÇALIŞTIM YAVAŞ YAVAŞ İSTEKLERİMİ YAPIYORUM ARTIK.

Geri