blt.cemile
Kullanıcı
Canım benim sağol bende kahve yapayım diyorum.Biliyosun bnde ter tepki yapıyo uykumu getiriyor 

Mor-Menekşe' Alıntı:Sen var ya sennn ;D
ÇATLAKSIN İŞTE BEN DAHA NE DİYEYİM SANAMor-Menekşe' Alıntı:Canım benim sağol bende kahve yapayım diyorum.Biliyosun bnde ter tepki yapıyo uykumu getiriyor![]()
mabed528' Alıntı:: ) Benim de içim daralmıştı biraz dışarı çıktım 1 saat gezdim 1 saat önce de eve geldim. Spor yapmayı dene psikolojiye iyi geliyor.
hırslı.28' Alıntı:ÇATLAKSIN İŞTE BEN DAHA NE DİYEYİM SANAMor-Menekşe' Alıntı:Canım benim sağol bende kahve yapayım diyorum.Biliyosun bnde ter tepki yapıyo uykumu getiriyor![]()
Evet evet ben okumuştum bunu.hırslı.28' Alıntı:TAKVİM KAĞIDI KOYMUŞTUM CEBİME ÜZERİNDE GÜZEL SÖZLER VARDI DİYE ATMAMIŞTIM ŞİMDİ CEBİMDEN DÜŞTÜ BUNU SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM (AKIL GİBİ MAL,İYİ HUY GİBİ DOST,EDEP GİBİ MİRAS İLİM GİBİ ŞEREF OLMAZ)NE KADAR DOĞRU DEĞİLMİ?
NE YAPAYIM İŞ YOK EVDEYİM BENDE DERS ÇALIŞIYORUM ÖSS İÇİN ÖYLEmabed528' Alıntı:hırslı sen neler yapıyorsun iş güç var mı?
SİSTEM BU BENİM İÇİN O KADAR ZOR Kİ ÇOK ZOR ŞARTLAR ALTINDA ÇALIŞMAYA VAKİT BULABİLİYORUMmabed528' Alıntı:hoşgeldin menekşe: ) evet hırslı çok güzel bir söz insan hayatta onuru için yaşar. Günlerini iyi değerlendir nete fazla kaptırma kendini : )össde dereceye giren öğrenciler sınav sonunda yaptıkları açıklamalarda sistemli çalıştıklarını söylüyorlar, sen de kendince bir sistem hazırlayabilrsin.
http://www.kendinigelistir.com/forum/index.php/topic,17215.msg234847.html#msg234847hırslı.28' Alıntı:MABED ARKADAŞIM SEN ÖZELSİN DİYE BİR YAZI VARDI FORUM DA ONU OKUDUN MU İYİ GELİR SANA HERHALDE
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.