Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
KELEBEĞİM YANIMDA BİLİYORSUN HER ZAMAN Kİ GİBİ NE YAPIYORSUN DİYOR BENDE SENİNLE KONUŞTUĞUMU SÖYLEDİM İNTERNETTEN İŞTE DİYOR YOK BEN KABUL ETMİYORUM CADI

İyi değilim ama iyi olmak için çalışıyorum zaman su gibi akıp gidiyor ama ben hala aynı yerdeyim. Kendimi geliştirmek istiyorum ama uygulamaya geçemiyorum. Bana azim kazandıracak beni hırslandıracak birşeyler lazım. : )

HIMM ANLIYORUM BENDE O DURUMDAYDIM AMA ŞİMDİ ALLAHA ŞÜRÜR BİR YERLERE GELDİM BEN ZAMANLA OLUR HER ŞEY AZİM ÇABA GÖSTEREREK TABİKİ PES ETMEDEN

hırslı.28' Alıntı:
KİM OLACAK MİNA KISKANMA HEMEN SEN BENİM KALBİMİN BİTANESİSİN HAYATIM
Hmmm o benim pon pon kelebeğim gerçi küsüm onunla ama kocaman öp benim yerime öpülesi yanaklarından
Hem daha uyumadımı o?

mabed528' Alıntı:
İyi değilim ama iyi olmak için çalışıyorum zaman su gibi akıp gidiyor ama ben hala aynı yerdeyim. Kendimi geliştirmek istiyorum ama uygulamaya geçemiyorum. Bana azim kazandıracak beni hırslandıracak birşeyler lazım. : )
Çok iyi anlıyorum bende aynı durumdayım.Gelişmemiz için çok çalışmayızı çokkk

MABED ARKADAŞIM HER ŞEY SENİNLE BAŞLAR EĞER YENİLDİĞİNİ SANIYORSAN YENİLMİŞSİNDİR.
GİRİŞMEYE CESARETİN YOKSA GİRİŞEMEZSİN
BAŞARMAK İSTEYİPTE BAŞARAMAYACAĞINA İNANIRSAN HİÇ ŞÜPHEN OLMASIN,BAŞARAMAZSIN!
HARPTE MUHAREBELERİ KAZANANLAR HER ZAMAN DAHA GÜÇLÜLER VEYEA DAHA HIZLI KOŞANLAR DEĞİLDİR .ER YADA GEÇ BAŞARMIŞ BİR KİMSE BAŞARACAĞINA İNANMIŞ BİR İNSANDIR.
(UMARIM BİR FAYDAM DOKUNUR)

Geri