tutankhamon
Kullanıcı
ancak taraf değiştirmeme neden olacak şeylerden kaçınmanızı şiddetle tavsiye ediyorum
anaaa sen lafı ne güzel çeviriyon yahututankhamon' Alıntı:avukata ihti ;D ;D ;Dyacın olacak abin avukat olduğu için adına sevindim artık düşmanız
seni o çok güvendiğin abin bile kurtaramayacak hahah
sanada ii akşamlarEylül 06' Alıntı:herkese ii akşamlar![]()
![]()
Su Perisi' Alıntı:Benim gibi sessiz bir periye cephe alırsınız he![]()
Sizden korkan,sizden beter olsun.. ;D
Hepiniz biren geliniz,ben yanıma bir iki tane taraftar bulayım o zmana kadar hazılırlıklarımı yapayım... 8)
Hayalhane bittin sen![]()
Tutankhamon : ( Sanada bir selam verdik borçlu çıktık ya .tutankhamon' Alıntı:peri ben senin tarafındayım ellerinden geleni ardına koymasınlar
ha bu arada avukatları varmış bi etkisi olurmu
Ne o superisi : )Su Perisi' Alıntı:Olmaz tabi sen merak etme..Benimde ona bakarsan hakim tanıdıgım var karşı karşıya getittirmesinler bizi çok fena olur ;D
hayalhane' Alıntı:Su Perisi' Alıntı:Benim gibi sessiz bir periye cephe alırsınız he![]()
Sizden korkan,sizden beter olsun.. ;D
Hepiniz biren geliniz,ben yanıma bir iki tane taraftar bulayım o zmana kadar hazılırlıklarımı yapayım... 8)
Hayalhane bittin sen![]()
aaaa azizim sen neler diyosun ben sana cephe alırmıyım ben kaleyi içten fetheiyorum ben sizden taraftayım ;D ;D ;D (hem ben senin neyinim,ne anlaştım bunuydu sonucu) ;D ;D
crt' Alıntı:Tutankhamon : ( Sanada bir selam verdik borçlu çıktık ya .tutankhamon' Alıntı:peri ben senin tarafındayım ellerinden geleni ardına koymasınlar
ha bu arada avukatları varmış bi etkisi olurmu
Enn iyi arkadaşım Suprisi ile aramı açtın..
crt' Alıntı:Ne o superisi : )Su Perisi' Alıntı:Olmaz tabi sen merak etme..Benimde ona bakarsan hakim tanıdıgım var karşı karşıya getittirmesinler bizi çok fena olur ;D
Yokluğumu fırsat bilip bana karşı ekibi hemen oluşturmuşsun..
Hakim dedinde ..
Biliyorsun abim çok iyi avukattır .Kuzen desen ağır cezada hakim .
Hani diyorum hukukçular emrimizde ( övünüyor gibi oldu ama neyse)
Hayalhane sende beni satın öylemi :'(.desenize mücadelede yine yalnız kaldım .
Bari bağlamamı elime alıp "Yalnızım dostlar yalnızım "diye bir beste yaparak bir kaset çıkartayımda köşeyi döneyim .
işte ozaman görürsünüz sizzzzz:! : ((
(Bugün kü komplo teorilerimiz müthişti amann yanlış anlaşılmasın tabi buları hepsi şaka : )
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.