Konuş, tanış, kaynaş... "GEYİK İŞTE!"

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
N'olsun... Sınavım var yarın, ona hazırlanıyorum. Burada da soluklanıyorum biraz : )

Sen nasılsın?

Flamingo' Alıntı:
N'olsun... Sınavım var yarın, ona hazırlanıyorum. Burada da soluklanıyorum biraz : )

Sen nasılsın?

teşekkürler iyi sayılır.Dinnenme molasına çekildim az.Ne var ne yok diye bakınıyorum forma :) oraya burayla uğraşmakta kendime zaman ayıramaz oldum  :-\ bu nasıl bi hayattır ya  :'(

hayat bir sınav tatlım ona da çalış ;) bana hayatı yeniden yaşama hakkı tanınmış olsaydı lisede sınıf geçmek için çalışmazdım bişeyler öğrenmek için çalışırdım çok yanıyorum o günlerime sen zamanını verimli kullan olur mu kardeşim :)

nazarelif' Alıntı:
hayat bir sınav tatlım ona da çalış ;) bana hayatı yeniden yaşama hakkı tanınmış olsaydı lisede sınıf geçmek için çalışmazdım bişeyler öğrenmek için çalışırdım çok yanıyorum o günlerime sen zamanını verimli kullan olur mu kardeşim :)

serap üstüne alınma oldu mu abicim? :)
Elif sanırım adın?

vallaha Ünv ye girme gereksimi duymadım. Nedenide kolay ve basit.

UNV'yi kazananda kazanmayanda sonuçta bir çoğu işsiz.!

bu yüzden girme gereksimi duymadım.  :-\

nazarelif' Alıntı:

Ben de öyle düşünüyorum.. Sınavlar için değil, öğrenmek için çalışmak daha önemli...

Geri