hayalhane' Alıntı:
aaa hemşerim napiosun bakalım
hayalhane' Alıntı:
Allah razı olsun hemşerim vakit geçiriryorum ne olsunaaa hemşerim napiosun bakalım
yer değiştirelim o zamanEylül 06' Alıntı:ben de dersten çıktım ikinci öğretim okumak zor tabi saat 23,00 de dersten çıkıosun
e bide ankara özlemi de var işin içinde onçün dört gözle bayramı bekliyorum![]()
![]()
ooo hoşgeldin cemile kardeşblt.cemile' Alıntı:MERHABALAR
BEN GELDİM![]()
hayalhane' Alıntı:yer değiştirelim o zamanEylül 06' Alıntı:ben de dersten çıktım ikinci öğretim okumak zor tabi saat 23,00 de dersten çıkıosun
e bide ankara özlemi de var işin içinde onçün dört gözle bayramı bekliyorum![]()
![]()
bende bıktım yahu
ama biyeer gittim mi özlüyorum da yav![]()
ne abartması gerçekEylül 06' Alıntı:hayalhane' Alıntı:yer değiştirelim o zamanEylül 06' Alıntı:ben de dersten çıktım ikinci öğretim okumak zor tabi saat 23,00 de dersten çıkıosun
![]()
bende bıktım yahu
ama biyeer gittim mi özlüyorum da yav![]()
Ankara öyle mucizevi bir şehir işte ne onunla ne onsuz
Ayy biraz abarttım galiba ;D
Hoşbuldum teşekkür ederim kardeşimhayalhane' Alıntı:ooo hoşgeldin cemile kardeşblt.cemile' Alıntı:MERHABALAR
BEN GELDİM![]()
sefa getirdin![]()
Teşekkürler hoşbuldumEylül 06' Alıntı:
vallah bilmem anlmamEylül 06' Alıntı:öyle öyle çok güzel memleket
ama zonguldak ta güzel hakikaten güzel
gel sende katıl geyiğe sohbet edelimblt.cemile' Alıntı:Hoşbuldum teşekkür ederim kardeşimhayalhane' Alıntı:ooo hoşgeldin cemile kardeşblt.cemile' Alıntı:MERHABALAR
BEN GELDİM![]()
sefa getirdin![]()
Teşekkürler hoşbuldumEylül 06' Alıntı:
bende kaçıcam yavEylül 06' Alıntı:yapalım da ben fazla kalmıorum birazdan kaçıcam
yahu bu senin nişanlıda nişanlınmı komutanınmı belli değilk yahublt.cemile' Alıntı:Walla bnde fazla kalamıyacam nişanlımı bekliyorum
hayalhane' Alıntı:bende kaçıcam yavEylül 06' Alıntı:yapalım da ben fazla kalmıorum birazdan kaçıcam
ders çalışacam
yarın matematik yazılım var![]()
blt.cemile' Alıntı:Walla bnde fazla kalamıyacam nişanlımı bekliyorum
byy byy hemşerimEylül 06' Alıntı:hayalhane' Alıntı:bende kaçıcam yavEylül 06' Alıntı:yapalım da ben fazla kalmıorum birazdan kaçıcam
ders çalışacam
yarın matematik yazılım var
blt.cemile' Alıntı:Walla bnde fazla kalamıyacam nişanlımı bekliyorum
hayde öyleyse herkese ii akşamlar
sana da sınavın da başarılar
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.