He Mini burjuva :d Ben demiyorum. Marx diyor :d Ediz abiye hiç girmeyeyim.dideM' Alıntı:ooo Ediz'i çok severim ben. Bir de Hulusi Kentmen.. He bir de Tarık Akan tabiiki, geçmişinden dolayı![]()
Heheh alın alın. Ne var ne yok abisi, nasıl gidiyor hayat bahem ?Flamingo' Alıntı:Hemen alınıyorum) İyi akşamlarr...
![]()
Herkes yoğun heralde. Sende pek bi ağlamaya yatkınsın ya ilginç.
Alsalar nolur almasalar nolur. Senin selamını alması için bi protokol hazırlayalım bari.
Geleceğin saatleri yönetime bildir. Karşılama törenleri felan hazırlayalım. :d
Korsan' Alıntı:Günaydın dedik ya.
Herkes yoğun heralde. Sende pek bi ağlamaya yatkınsın ya ilginç.
Alsalar nolur almasalar nolur. Senin selamını alması için bi protokol hazırlayalım bari.
Geleceğin saatleri yönetime bildir. Karşılama törenleri felan hazırlayalım. :d
Aleyküm selam Aslıı ne var ne yok bahalım ? :d
Birazda gazete okuyayım hele.
Görüşürüz.
Korsan' Alıntı:Kızmadım yav ne kızıcam :d Nere günaydın. ? E o ana kadar gün içerisinde günaydın diyene günaydın.
Bir yerden sonra tuhaflaşıo. Günaydın. günaydın. Nasılsın ? iyiyim sen nasılsın? e bende iyiyim.
Hadi bitti :d Konuşmalar sohbetler derin olmadımmı bu klasik muhabbet beni kasıo :d
Valla ben destan yazılan konuların genele yakın bir kısmına karşı bir duruş sergiliyorum :d
Beni muaf tutun o durumlardan :d
merhaba EbruEbru' Alıntı:Birazda gazete okuyayım hele.
Görüşürüz.
Merhaba Aslı,bizimde çoğu zaman selam sabahlarımız askıda kalıyor bu kadar takılma derim
bazen iş yoğunluğundan veya farklı konulara girip çıktığımızdan göremiyebiliyoruz![]()
ASLI..HAN' Alıntı:Korsan' Alıntı:Kızmadım yav ne kızıcam :d Nere günaydın. ? E o ana kadar gün içerisinde günaydın diyene günaydın.
Bir yerden sonra tuhaflaşıo. Günaydın. günaydın. Nasılsın ? iyiyim sen nasılsın? e bende iyiyim.
Hadi bitti :d Konuşmalar sohbetler derin olmadımmı bu klasik muhabbet beni kasıo :d
Valla ben destan yazılan konuların genele yakın bir kısmına karşı bir duruş sergiliyorum :d
Beni muaf tutun o durumlardan :d
sen geç onu protokolu ne yapıcan ondan haber ver![]()
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.