Yine bir tuhaflım bu gün.! Ama BEN 'Öyle bir silgim olsun ki alnımıza yazılan tüm kötü yazgıları silebilelim' diyerek bir imkansızı isteme çılgınlığında bulunmayacağım Herşey gönlünüzce gününüzse aydın olsun
İşte yine güzel bir haftasonu geçirmeye hazırlanıyor... Kendimi iki günlüğüne dış dünya kapatıyorum ..Almış olduğum bir kararı uygulamaya geçirme hazırlıkları tamamdır... İki günlük tatili haber dinlemeden ,asap katsayımı yükseltmeden...sessiz sakin geçirmektir niyetim...İlgilenmiyorum yansa dünya kopsa dakıyamet Görme-duyma ve suss.!Bir nevi sessiz protesto Ne demişler her şerde bir hayır vardır... Neyse hayırlı cumalar hepinize.
Günün flaş haberi elektrik ve doğal gaza zam geldiğini duyduğum andan beri içimi inanılmaz bir sevinç kapladı... Uyuyan güzeler hadi bakem hepinizin gözü aydın Şimdi iyi uykular
Ömür dediğin .. Kimine göre bu dünyada bir sınav .. Bana göre ise göre de yaşarken ödediğin ağır bedellerin karşılığında 'cennneti' ödül vadeden hüzünlü bir bekleyiştir.! İşte gidiyorum öyle tek başıma ..Şansım varsa ve nasip olur ise gelirim yine .. İyi geceler diliyorum hepinize ...
Ebru Moralini boköak motivasyonunu düşürtmek istemiyorum ama ... Bugün İstanbul semalarınıkara bir bulut kaplamış... Bir daracağında üç fidan, bir defterde üç cümle: Gezmiş, İnanmış, Aslan gibi kükremiş...9 Ekimde katline karar verilmiş. İçim sıkıldı ben hiçç iyi değilem.
Değiştiremiyeceğin ve elinde olmayan sebeplerden dolayı kaynaklanan durumlar için çok üzülmenin,günü zehir etmenin bir anlamı yok crt Üzülmekle sadece kendine zarar verirsin,kimseye faydası olmaz Tarihten ibret alarak,yanlışları tekrarlamadan yaşarsak faydası olur,bir nebze teselli buluruz
Sanki İstanbul ağlıyor ve intikam alırcasına yağıyor yağmur... Ve karakışa teslim oluyoruz yavaş yavaş... İşte yine karanlık çöktü ve bir gün daha bitti bitecek. Yine hep entrika-dalavere ,yine terör yine şiddet ve kanağlıyor Ortadoğu.! Neyse uzatmayalım görüşmek üzere esenlikler ve de iyi akşamlar diliyorum hepinize ...
ÖTV artmış... Zam gelmiş yine ..Hamdolsun güne çok güzel başladım Sessizliği İstanbul'u dinliyorum gözlerim kapalı... Kıskanıyorum yaw yurdum insanı ne güzelde uyuyor... Ahh diyorum derin bir uykuya dalabilsem ve hiç uyanmasam...İyi uykular TÜRKİYEM.! Daha güzel aydınlık günlerin özlemiyle yeni bir güne daha merhaba.
Bakan vatandaşın gözünün içine baka baka açıklama yaptı ..Efendim yağmur gibi yağan bu zamlar sadece güncellemeymiş... Pişkinliğinde bu kadarı...Yorum yapmayacağım sadece uyanın artık diyorum.! Can sıkıcı bir gündü. Neyse iyi akşamlar hepinize
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.