ASLIHAN' Alıntı:aaaa aşkolsun...garip kalmış çocuk düşüncelere dalmış mum ışında![]()
yapma yaaaa :-\ hiçte bilem şu masum çocuğa bakıp o yorumu çıkardın ya sana helal olsunKorsan' Alıntı:ASLIHAN' Alıntı:aaaa aşkolsun...garip kalmış çocuk düşüncelere dalmış mum ışında![]()
Valla bana kilise ayinlerini anımsattı :d Engizisyon zamanı manastır odalarında yapılan :d
Mum ışığında imiş.. :d
ASLIHAN' Alıntı:yapma yaaaa :-\ hiçte bilem şu masum çocuğa bakıp o yorumu çıkardın ya sana helal olsunKorsan' Alıntı:ASLIHAN' Alıntı:aaaa aşkolsun...garip kalmış çocuk düşüncelere dalmış mum ışında![]()
Valla bana kilise ayinlerini anımsattı :d Engizisyon zamanı manastır odalarında yapılan :d
Mum ışığında imiş.. :d![]()
ASLIHAN' Alıntı:iyiyim sen nasılsın
bu arada yeni avatarım ne çağrıştırdı![]()
Heheh he valla sıpa kendini geliştirio.. Nolsun valla çekirge, haftada bi kaç gün çalışıyoruz malum kış.. İşlerin pek tadı yok.. Korsanlık parayla olmadığı gibi parada kazandırmıo vesselam :d Sadece 5 harften oluşan bir kelime o kadar... Hiç bir getirisi yok valla :dASLIHAN' Alıntı:Evet Sıpa Dikmiş kulaklarınıSaf Saf bakınıyor
ne var ne yok hocam...iş güç nasıl gidiyor.Korsan lıkta iyi para var mı![]()
Aman aman gözün aydın..ASLIHAN' Alıntı:yok gelmedi bak daha 2 günü var.
Pazar günü bitiyor nasipse inş.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ptsi de Teslim alacağım aksilik olmazsa![]()
ASLIHAN' Alıntı:daha değil
gelsin hele ondan sonra inşaallah
Korsan' Alıntı:ASLIHAN' Alıntı:daha değil
gelsin hele ondan sonra inşaallah
Gelir gelir..
hehe burdayım yav, uzaktan takipteyim bencrt' Alıntı:Tamda selam diyecektim son anda wazgeçtim.. Hepinize hayırlı cumalar : (
Hadi bakalım yine iyisiniz işte ufukta iki günlük tatil göründü: (
Didemmm nerelerdesinnn ?
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.