komik polis anosları

Çok güzeldi :)
Ben bayılıyorum yurdum polislerine..
Mizah anlayışları çok yüksek..
Teşekkürler Tarık :)

bir tane de benden.
yer: Ankara Bahçelievler 7. cadde. ikinci sıraya park eden bir aracın sürücüsü yolun karşısındaki bankamatikten para çekmeye gider. o sırada aracın dibine ışınlanmış olan polis otosunun anonsu:" 100 milyon daa çek ceza yazdım"

Conqueror' Alıntı:
bir tane de benden.
yer: Ankara Bahçelievler 7. cadde. ikinci sıraya park eden bir aracın sürücüsü yolun karşısındaki bankamatikten para çekmeye gider. o sırada aracın dibine ışınlanmış olan polis otosunun anonsu:" 100 milyon daa çek ceza yazdım"
Süper bu ya... ;D ;D ;D

:D:D  valla ben bizzat gördüğüm için o noktada kilitlenmiştim gülmekten. hala da aklıma geldikçe kahkaha atıyorum

Conqueror' Alıntı:
:D:D  valla ben bizzat gördüğüm için o noktada kilitlenmiştim gülmekten. hala da aklıma geldikçe kahkaha atıyorum
Nihal'in abisi olduğuna şimdi daha çok inandım.  ;D

Beyefendi... Bıyıklı... Bekleme yapma!
- Deri ceketli.. Et benli.. Hade..
- Duymuyor musun lan! Gözlüklü zibidi!

:kahkaha :kahkaha :kahkaha

Dün sizin hali tavrınızda mertlik ve erkeklik, yürüyüşünüzde intizam ve ciddiyet, size olan haklı itimadı kuvvetlendirdi ve herkesi memnun etti. Çünkü herkes biliyor ki ve bilmelidir ki; Polis ve Jandarma kuvvetleri vatandaşlara huzur ve sükun temin eden Cumhuriyetin, kanunlarına ve medeniyet düşmanlarına karşı kullandığı bir kalkandır.

Binaenaleyh, Cumhuriyet kanunlarına, memleketi-mizin huzur ve asayişine karşı gelebilecek ve vatandaşların hürriyetine tecavüz edebilecek her şerrin kafası behemahal bu kalkana çarpmalı ve parçalanmalıdır.

Reisi Cumhur
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

Geri