KIYAMET KOPSA MEDYA NE DER ? :)))))

• Konbuyu başlatan ebruliyn
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde ebruliyn tarafından oluşturulan KIYAMET KOPSA MEDYA NE DER ? :))))) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,031 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı KIYAMET KOPSA MEDYA NE DER ? :)))))
Konbuyu başlatan ebruliyn
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hayalhane
H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
hayalhane' Alıntı:
arkadaşlare dalga geçmek gibi olamasın da kıyamet koptuğunda düşünebiliyomusunuz.Ellerinde kameralar medya haber ajansları halka haber yapsın kıyamet koptu diye :DBen bunu görürsem oturur ağlarım yahu :'(

Ben ağlamam sanırım. Etrafımda sevmediğim kaç kişi varsa hepsine içimden geldiğince küfrederim. Mahallede ne kadar cam varsa kırarım. Tırsıtırm herkesi. Evde müziğin sesini de sonuna kadar açarım ki üst komşu rahatsız olsun rahat rahat kıyamete bile kopamasın. Asansörün kapısını tutarım bırakmam. Patrona derim sen beni kovamazsın çunki ben istifa ettim. Adres soranlara yanlış yerlere yönlendiririm. Ziraat bankasına gider ne kadar para varsa çalarım sonra da yakarım hahaha.

Sonra da  bi sigara yakarım. Nasıl olsa kıyamet kopuyor. Ardında da bu kıyamet kopma seansının iptal edilmemesi için dua ederim. ;D

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
ben kıyametle pek ilgilemiyorm açıkçası yani kıyamet kopsa ne olur ne zaman kopcak hangi kehanet ne dio  pek uğraşmıyorm sonuçta benim öldüğüm gün başıma kopmayacak mı kıyametim ben öldükten sonra ister insanlar arkamdan alkışlasınlar ister arkamdan iiki öldü desinler benim kıyametim bana kopacak nasıl olsa bi gün :-\ :'(

L

lakot

Kullanıcı
16 Kas 2006
En iyi cevaplar
0
0
Hatay
www.lakot.tr.cx
;D ;D

İlginç yorumlar olmuş.Benim de aklıma cem yılmaz 2008'den bir espiri geldi ki şöyleydi:

"Ben orada en çok şu eskiçağ elemeanlarına acırım.Abi adamların sorunu konuyu bilmiyorlar,namaz oruç filan deyince ne yapsın adamlar,dansa devaam ederler " filan diyordu kopmuştum :D

H

hayalhane

Zynep' Alıntı:
hayalhane' Alıntı:
arkadaşlare dalga geçmek gibi olamasın da kıyamet koptuğunda düşünebiliyomusunuz.Ellerinde kameralar medya haber ajansları halka haber yapsın kıyamet koptu diye :DBen bunu görürsem oturur ağlarım yahu :'(
önce medyatik kafadaların haline sonra kendi halime en sonun da ben ne kadar aptalca (medya açısından) ağlıyorum deyip bidaha ağlardım.
Kıyamete değil, medyanın durumuna mı ağlarsın yani?

H

hayalhane

maxMESA' Alıntı:
hayalhane' Alıntı:
Ben ağlamam sanırım. Etrafımda sevmediğim kaç kişi varsa hepsine içimden geldiğince küfrederim. Mahallede ne kadar cam varsa kırarım. Tırsıtırm herkesi. Evde müziğin sesini de sonuna kadar açarım ki üst komşu rahatsız olsun rahat rahat kıyamete bile kopamasın. Asansörün kapısını tutarım bırakmam. Patrona derim sen beni kovamazsın çunki ben istifa ettim. Adres soranlara yanlış yerlere yönlendiririm. Ziraat bankasına gider ne kadar para varsa çalarım sonra da yakarım hahaha.

Sonra da  bi sigara yakarım. Nasıl olsa kıyamet kopuyor. Ardında da bu kıyamet kopma seansının iptal edilmemesi için dua ederim. ;D
Harun kardeş sen bu kadar günahı işle sonra sevine sevine hesaba çık meleklerde sana aferin desin demi? ;D