KIŞKIRTILMIŞ ERKEKLİK BASTIRILMIŞ KADINLIK

• Konbuyu başlatan nesrin nur
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde nesrin nur tarafından oluşturulan KIŞKIRTILMIŞ ERKEKLİK BASTIRILMIŞ KADINLIK başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 8,906 kez görüntülenmiş, 28 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı KIŞKIRTILMIŞ ERKEKLİK BASTIRILMIŞ KADINLIK
Konbuyu başlatan nesrin nur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan GulsahToptas
N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
  sevgili greenhome;
    ilgilendiğin için teşekkürler,şimdiden keyifle okumalar dilerim o zaman sana.
    sevgiyle kal

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
    teşekkür ederim glad;iyi dileklerin için,
    paylaşacaklarımız hiç bitmesin inşallah,seni tanımak çok güzel  :)
    izmir konusuna gelince,seneye inşallah oraya taşınmayı düşünüyoruz,benim tüm arkadaşlarım ve dostlarım izmir'de zaten,onları çok özlüyorum.ama inşallah seneye geldiğimde,bir arkadaşımın daha olduğunu bilmek beni sevindiriyor,burda seninle tanıştık inşallah izmirde arkadaşlığımızı pekiştiririz canım  :)
    sevgiyle ve mutlu kal arkadaşım  :)

G

greenhome

Kullanıcı
6 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
nesrin nur o kadar  güzel anlatımın var ki merak etmemek ilgilenmemek elde değil tebrik ediyor ve  başarılar diliyorum

G

glad

Kullanıcı
30 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
Dileklerine aynen katılıyorum nesrin nur, seni bir vesileyle gerçek hayattada tanımak isterim tabi.Burada birkaç konuyla başlayan bu arkadaşlığımız inş. uzun soluklu olur.Hayatın
sana hep gülen yüzünü göstermesi dileğiyle.Şimdilik hoşcakal arkadaşım. :) :) ;)

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
teşekkür ederim greenhome;
  o güzel sözlerin beni çok mutlu etti,iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim.
  bütün güzellikler hayatında yerini bulsun inşallah,seni tanıdığıma sevindim,
  sevgiler ve mutluluklar  :)  :)  :)

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
  canım arkadaşım glad;
    güzel temennilerin için teşekkürler,bende aynı şekilde gerçek hayatta seni tanımak isterim,
    tanıştığımızda da dostluğumuzun baki olacağına inanıyorum,inşallah seneye tanışmak üzere,
    başarılar ve mutluluklar peşini hiç bırakmasın,her zaman gözlerinin içi gülsün,
    sevgiyle kal arkadaşım  :)  :)  :)

G

glad

Kullanıcı
30 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
izmir
inş.tanışırız sevgili nesrin nur .ama biliyorumki tanışamasak bile bu site aracılığıyla daha çok şeyler paylaşacağız eminim.mutlu kal arkadaşım.

N

nesrin nur

Kullanıcı
28 Haz 2007
En iyi cevaplar
0
0
mersin
kesinlikle sana katılıyorum glad;
  canım arkadaşım inşallah tanışırız,olmazsada burada daha çok şeyler paylaşıcaz,seni tanıdığıma çok memnunum,
  her zaman sevgiyle kal,güzellikler ve mutluluklar peşini hiç bırakmasın canım benim  :)  :)  :)

G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Bu kitabı, lise bittikten sonra çok sevdiğim bir aile dostumuzun tavsiyesi üzerine, kendisinin kütüphanesinden alarak okumuştum.
Erdal Ataberk ile tanışmam bu kitap ile oldu. Daha sonra bir kitabını daha okudum.
İlk başta ağır gelmişti,tabii yaş küçük anlatılanlara biraz yabancıyım, sonuçta kadınlarımzın nasıl batırılmış duygularının evde başladığını aktarıyor, ben gencim, asilik aşa bela  :)
daha sonra Duygu Asena'nın Kadının Adı Yok kitabını okumuştum,
tavsiye ederim.