teşekkür ederim glad;iyi dileklerin için, paylaşacaklarımız hiç bitmesin inşallah,seni tanımak çok güzel izmir konusuna gelince,seneye inşallah oraya taşınmayı düşünüyoruz,benim tüm arkadaşlarım ve dostlarım izmir'de zaten,onları çok özlüyorum.ama inşallah seneye geldiğimde,bir arkadaşımın daha olduğunu bilmek beni sevindiriyor,burda seninle tanıştık inşallah izmirde arkadaşlığımızı pekiştiririz canım sevgiyle ve mutlu kal arkadaşım
Dileklerine aynen katılıyorum nesrin nur, seni bir vesileyle gerçek hayattada tanımak isterim tabi.Burada birkaç konuyla başlayan bu arkadaşlığımız inş. uzun soluklu olur.Hayatın sana hep gülen yüzünü göstermesi dileğiyle.Şimdilik hoşcakal arkadaşım.
teşekkür ederim greenhome; o güzel sözlerin beni çok mutlu etti,iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim. bütün güzellikler hayatında yerini bulsun inşallah,seni tanıdığıma sevindim, sevgiler ve mutluluklar
canım arkadaşım glad; güzel temennilerin için teşekkürler,bende aynı şekilde gerçek hayatta seni tanımak isterim, tanıştığımızda da dostluğumuzun baki olacağına inanıyorum,inşallah seneye tanışmak üzere, başarılar ve mutluluklar peşini hiç bırakmasın,her zaman gözlerinin içi gülsün, sevgiyle kal arkadaşım
kesinlikle sana katılıyorum glad; canım arkadaşım inşallah tanışırız,olmazsada burada daha çok şeyler paylaşıcaz,seni tanıdığıma çok memnunum, her zaman sevgiyle kal,güzellikler ve mutluluklar peşini hiç bırakmasın canım benim
Bu kitabı, lise bittikten sonra çok sevdiğim bir aile dostumuzun tavsiyesi üzerine, kendisinin kütüphanesinden alarak okumuştum. Erdal Ataberk ile tanışmam bu kitap ile oldu. Daha sonra bir kitabını daha okudum. İlk başta ağır gelmişti,tabii yaş küçük anlatılanlara biraz yabancıyım, sonuçta kadınlarımzın nasıl batırılmış duygularının evde başladığını aktarıyor, ben gencim, asilik aşa bela daha sonra Duygu Asena'nın Kadının Adı Yok kitabını okumuştum, tavsiye ederim.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.