Kişisel Gelişim Üzerine Sözler 3

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mehmetd

Kullanıcı

· Dünya üç gündür;  dün, bugün ve yarın. Dün geçti. Yarın geleceği belli değil. Öyle ise; bugünün kıymetini bil!

· Bir kimsenin ahmak olduğuna işaret, kendi ayıbı bırakıp, başkasın ayıbıyla uğraşmasıdır.

· Yaratıcı, üstünlük taslamak için yükselmek isteyenleri alçaltır; alçak gönüllülük gösterenleri ise yükseltir.

· Sende olmayan özellikler söyleyerek seni  öven kimse, hiç şüphe yok ki, sende olmayan kötülüğü söyleyerek seni kötüler.

· Eskiden iyilik yapar söylemezlerdi. Sonra hem yapmaya hem de söylemeye başladılar. Şimdi ise yapmıyorlar fakat söylüyorlar.

· Gönlü kırık, zavallı ve garip birini görürsen, yarasına merhem ol! Onun yoldaşı ve yardımcısı olmaktan çekinme!

· Gençliğin değerini yaşlılar, huzurun değerini huzursuzlar, sağlığın değerini hastalar, hayatın değerini ölüler bilir.

Özellikle bu ikisini çok beğendim
=>Dünya üç gündür;  dün, bugün ve yarın. Dün geçti. Yarın geleceği belli değil. Öyle ise; bugünün kıymetini bil!
=>Gençliğin değerini yaşlılar, huzurun değerini huzursuzlar, sağlığın değerini hastalar, hayatın değerini ölüler bilir

Teşekkürler ;)

Gençliğin değerini yaşlılar, huzurun değerini huzursuzlar, sağlığın değerini hastalar, hayatın değerini ölüler bilir. ::)

Gönlü kırık, zavallı ve garip birini görürsen, yarasına merhem ol! Onun yoldaşı ve yardımcısı olmaktan çekinme! (Elimden Geldiği Kadar)

TeşekkürLer Paylaşım için..

Gençliğin değerini yaşlılar, huzurun değerini huzursuzlar, sağlığın değerini hastalar, hayatın değerini ölüler bilir.
ççook güzel en çok bunu beğendim ama...

Gençliğin değerini yaşlılar, huzurun değerini huzursuzlar, sağlığın değerini hastalar, hayatın değerini ölüler bilir.  evet harbii güzel sölerden eline sağlık  ;)

COKK ETKİLENDİM SÖZLERDEN SU ANDAN İTİBAREN HAYATIMA GECİRMEM GEREKEN SÖZLERDE OLDU DERS ALMAM GEREKENLERDE...  TESEKKÜRLER.

Gençliğin değerini yaşlılar, huzurun değerini huzursuzlar, sağlığın değerini hastalar, hayatın değerini ölüler bilir.DURU SUYLEDIN saguol bunu her kes bilmesi gerekiyor sunu unutuluyo  :)

"Eskiden iyilik yapar söylemezlerdi. Sonra hem yapmaya hem de söylemeye başladılar. Şimdi ise yapmıyorlar fakat söylüyorlar."
çok doğru.

Geri