guzel bır test ama ben bu tür testleri onaylamıyorum yanlış anlamayın ama bana bıraz da saçma gelıyor. önünüze şıklar konulmuş siz bu şıkları seçerek kendikişiliğiniz üzerınde değerlendırme yapmaya çalışıyorsunuz. peki cevaplarda sıze uyan bir şık yoksa ne yapmak lazım o zaman kişilik testınde o puan mı almıs olacağız. üzgünüm ama bence çok saçma , tabiki bu benim yorumun herkese iyi eğlenceler
İnsanlar sizi taze, canlı, çekici, eğlendirici, pratik ve daima ilginç birisi olarak görürler; her zaman ilgi odağı olan ama çok aşırıya kaçmayacak kadar da dengeli birisi... İnsanlar sizi ayrıca iyiliksever, düşünceli, anlayışlı ve kendilerini neşelendiren ve rahatlatan birisi olarak tanırlar.
İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz. Sizi gerçekten tanıyanlar arkadaşlarınıza güvenmenizin zaman aldığını ama bu güvenin kırılması halinde onarılmasının da aynı derecede zor olduğunu bilirler.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.