Kim hangi yaşta ne yaptı?

• Konbuyu başlatan Paradoks
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim, Neyi, Nasıl Başardı? kategorisinde Paradoks tarafından oluşturulan Kim hangi yaşta ne yaptı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 18,228 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim, Neyi, Nasıl Başardı?
Konu Başlığı Kim hangi yaşta ne yaptı?
Konbuyu başlatan Paradoks
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Flamingo
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Paradoks' Alıntı:
>>>   
Yaşlanmak bir dağa tırmanmak gibidir. Çıktıkça yorgunluğunuz artar. Nefesiniz daralır ama görüş alanınız genişler.

Beynimiz yeni tecrübeler keşfettiği  (bilgiler ürettiği) sürece insan genç sayılır.
Çok iyiydi bu bravo ve teşekkürler.
Daha dağın eteklerindeyim zamanım var dedirtti bu yazı bana.

A

Apachi

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bu devirde yaşasaydılar bu hayat şartlarında eminim ki başarılı olamayacaktılar yada emekliye ayrılıp yatacaklardı :p

N

natali

Kullanıcı
17 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
0
Paradoks' Alıntı:
>>>    Kristof Kolomb Amerika'yı keşfe çıktığı ilk yolculuğunda 50 yaşını çoktan aşmış durumdaydı.
Yani,ögrenmenin ve mücadelenin SINIRI yoktur..tesekkürler paylastigin icin
>>>    Pasteur kuduz aşısını bulduğunda 60 yaşındaydı.

>>>    Mimar Sinan, Süleymaniye Camisini bitirdiğinde 70 yaşını geçmişti. Selimiye camisini tamamladığında ise yaşı 80 olmuştu.

>>>    Galileo, ayın günlük ve aylık çizimlerini yaparken 73 yaşında idi.

>>>    Charlie Chaplin, 76 yaşında film yönetmenliği yaparak hala işinin başındaydı.

>>>    Goethe, en büyük eseri Faust'un ölümünden bir yıl önce, yani 82 yaşında bitirmişti.

>>>    Nobel ödüllü Alman doktor Albert Schweitzer 88 yaşında ameliyat yapıyordu.

>>>    Ressam Titian 99 yaşında "Lepanto Savaşı" adlı ünlü tablosunu tamamladı.

>>>    Dört defa İngiltere başbakanı seçilen Gladstone, son kez göreve geldiğinde yaşı 83'tü.

Yaşlanmak bir dağa tırmanmak gibidir. Çıktıkça yorgunluğunuz artar. Nefesiniz daralır ama görüş alanınız genişler.

Beynimiz yeni tecrübeler keşfettiği  (bilgiler ürettiği) sürece insan genç sayılır.

A

anıl sukgen

Kullanıcı
28 Haz 2009
En iyi cevaplar
0
0
adana/yüreğir
beynin kullanımını bilen bi insan kesinlikle yaşlılığı yaşlılıkolarak nitelendirmeyi bırakıp onu olumlu yönde kulanabilir. ama ne yazıkki bunu bunu değil türkiyede tümdünyada kullanabilen çok çok az insan var. kullanmayı bildiğini düşünen insanlarda bilmiyor bunu...

M

M e l i k e

Kullanıcı
11 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bursa
hiçbişey için sınır yok aslında inandıktan sonra..

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
fatihin yaşı felan diyince fetih marşı geldi aklıma ...
gerçekten yaptıklarımız ve yapacaklarımız için yaşın hiç bir ehemmiyeti yok yeterki istek ve hırs olsun ::)

O

ovulkayaalp

Kullanıcı
28 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
bişileri keşfetmek ve başarılı olup adımı tarih kitaplarına yazdırmak için hala 50 senem var.. ;)

F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
En çok Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethettiğinde 20'li yaşlarında olması şaşırtmıştı beni...

O

ovulkayaalp

Kullanıcı
28 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Flamingo' Alıntı:
En çok Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethettiğinde 20'li yaşlarında olması şaşırtmıştı beni...
hmm..tabi oda var ama..ben direk yaşı geçenleri örnek aldım kendime... :)