KİM BÖYLE SENİ SEVİYORUM DER..!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Paradoks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ebruliyn' Alıntı:
Abartı,gösteriş... :(
kedimiyim neyim,bana böyle bişey yapılmadığı için,iki dakikada mındar ettim ilan-ı aşkı :)

sana aşık olan kişininde aklında farklı bişi vardır ama cesaret edemiyodur belki

Gerçekten süper bir görüntü ama bu şekilde seven ve sevdiğini gösterecek olan insna sayısı azdır diye düşünüyorum..ama itiraf etmeliyim ki görünce sanki bana yapılmış gibi bir o kadar heyecanlandım

hanedeyim' Alıntı:
ebruliyn' Alıntı:
Abartı,gösteriş... :(
kedimiyim neyim,bana böyle bişey yapılmadığı için,iki dakikada mındar ettim ilan-ı aşkı :)

sana aşık olan kişininde aklında farklı bişi vardır ama cesaret edemiyodur belki

Bana göre Aşk iki kişi arasında olmalı,üçüncü şahısları bağlamamalı..
Böyle bir şeyi yapan kişi amacına ulaşmış neticede,
Üçüncü kişileri uyguladığı metodla;yaşadığı aşka,duyduğu sevgiye,duygularının ifade şekline hayran bırakmış ki hala yorum yapıyoruz,sonuca bakmak gerekir(benim görüşüm tabi ki)

Sevgiliye duyulan aşkın simgesel olarak bu denli gösterişe dönüştürülmesinden hiiç hoşlanmamam ama
Ne yalan söleyim  gerçekten çok romantik hoş olmuş : (

Canı vermek mi ? yoksa böyle binaların lambalarını kalp şekline alması mı sevgiyi göstermektir?  ::)

Çok güzel etkileyici ,dediğim gibi gerçek aşk imkansız gibi görünen şeyleri yapabilmektir .Bu arkadaşta bunu başarmış .tebrik ederim .

Geri