A
ayben
Sizin gezegende aşk yok mu?
Ama aşkın olmadığı bir an yoktur unutma gözdecim
malesef bizim gezegende aşkın her çeşidi var ama bu çeşidinden yok....Ayben' Alıntı:Sizin gezegende aşk yok mu?
Yeri ve zamanı değil belki ama bir sözü çağrıştırdı bana...gözde.' Alıntı:malesef bizim gezegende aşkın her çeşidi var ama bu çeşidinden yok....Ayben' Alıntı:Sizin gezegende aşk yok mu?
Umarım aşkın bu çeşitide uğrar canım sana da ve her daim yanında kalır gerçekten gerçek aşkı bulmak zor hele ki bu zamanda hüsrana uğrasanda bazen sen yılma eminim ki elbet bir gün rastlayacaksın ruh eşine.gözde.' Alıntı:malesef bizim gezegende aşkın her çeşidi var ama bu çeşidinden yok....Ayben' Alıntı:Sizin gezegende aşk yok mu?
canım ya teşekkür ederim iyi dileklerin için aybencim çok çok hemde bende diğer aşklarla yetinirim bir müdddet dahaAyben' Alıntı:Umarım aşkın bu çeşitide uğrar canım sana da ve her daim yanında kalır gerçekten gerçek aşkı bulmak zor hele ki bu zamanda hüsrana uğrasanda bazen sen yılma eminim ki elbet bir gün rastlayacaksın ruh eşine.gözde.' Alıntı:malesef bizim gezegende aşkın her çeşidi var ama bu çeşidinden yok....Ayben' Alıntı:Sizin gezegende aşk yok mu?
buraya aslında azla yetinebilmekle ilgili sayfalar dolusu şey yazmak isterdim ama o zaman konu sapar sevmek güzel şey ya insanın ruhunu yeniliyor bu kadarı bile yeter insanaSafari' Alıntı:Yeri ve zamanı değil belki ama bir sözü çağrıştırdı bana...gözde.' Alıntı:malesef bizim gezegende aşkın her çeşidi var ama bu çeşidinden yok....Ayben' Alıntı:Sizin gezegende aşk yok mu?
İnsan ufuktaki güle ulaşmak için ayağının altındaki papatyaların ezdiğinin farkına varmaz..
;Dbıldırcın' Alıntı:bedavaya gitmişiz
Nankörüz canım değil mi? :-[§edef' Alıntı:bence degmez insanlar kıymet bilmiyorlar kiii
§edef' Alıntı:bence degmez insanlar kıymet bilmiyorlar kiii