Kendini Arayan Adam ve Düzceli Mehmet

karramellek

Kullanıcı
Halit ERTUĞRUL'un her kitabını büyük beğeniyle okurum fakat KENDİNİ ARAYAN ADAM VE DÜZCELİ MEHMET adlı kitaplarının kesinlikle okunması gerektiği kanaatindeyim.ben bu iki kitabın insanın kendisiyle yüzleşmesini sağladığını düşünüyorum.

hmm dikkate alıcam ve alıp okuycam.
etkileri nasıl olucak acaba.
karramellek insanın kendisi ile yüzleşmesi nasıl birşey.

duzcelı mehmet gercekten guzel bı kıtaptı kendını arayan kadın ,aradığını bulan kadını okumanızı da tavsıye edebılırım gercekten ıbretlık seyler

hmm "insanın kendisiyle yüzleşmesini sağlayan "bir kitap tabiki herkesin ilgisini çeker,
  teşekkürler paylaştığın için,sevgiler  :)

Teşekkürler paylaşımın için.. bende bugün 3 adet kitap aldım hayatımın ilklerinden biri :) bundan sonra hep okucam inş. :)

Halit Ertugrul gercektn kalıteli bi yazardır, düzceli Mehmet ve kendını arayan adam adlı kitaplarıı okunması gereken kitaplar,benn de tavsıye ederim.. :)

teşekkürler dikkatimi çekti okumak için kaydedilmiştir :-* okuduktan sonra yorumlarımıda yazarım...

Çok güzel bir kitap dini açıdan beynimizde oluşan soru işaretlerine bir nevi cevap veriyor. Özellikle ünv. ortamında yada çevrenin etkisinde kalarak boşlukta kalan, dini kararsızlıklara varan yaratılma amacından sapan yada saptırılan gençlerimizin cvplarını yanıtlayacak nitelikte muhteşem bir kitap. İnsan kendini buluyor kitapta ve gerçek amacını buluyor... Teşekkür ederim arkadaşım Halit Ertuğrul'un bu kitabı hakkında merak uyandırdığın için... :) ama okumaya değer bir eser mutlaka okumalısınız...

Geri