S
SUNFLOWERS
Yani yalan habermi?senarist081' Alıntı:Bence bunda şaşılacak bir durum yok..Çünkü bu tamamen saçmalığın danişkası,inanmıyorum ve siz de inanmayın derim..SUNFLOWERS' Alıntı:Çok hayret verici bir şey ???
Yani yalan habermi?senarist081' Alıntı:Bence bunda şaşılacak bir durum yok..Çünkü bu tamamen saçmalığın danişkası,inanmıyorum ve siz de inanmayın derim..SUNFLOWERS' Alıntı:Çok hayret verici bir şey ???
Hayır belki doğru da olabilir ama benim mantığım kabullenemiyor bu durumu :-\SUNFLOWERS' Alıntı:Yani yalan habermi?senarist081' Alıntı:Bence bunda şaşılacak bir durum yok..Çünkü bu tamamen saçmalığın danişkası,inanmıyorum ve siz de inanmayın derim..SUNFLOWERS' Alıntı:Çok hayret verici bir şey ???
senarist081' Alıntı:Bence bunda şaşılacak bir durum yok..Çünkü bu tamamen saçmalığın danişkası,inanmıyorum ve siz de inanmayın derim..SUNFLOWERS' Alıntı:Çok hayret verici bir şey ???
inanmayanlar için bilimsel bir açıklama sayılabilirsenarist081' Alıntı:Bence bunda şaşılacak bir durum yok..Çünkü bu tamamen saçmalığın danişkası,inanmıyorum ve siz de inanmayın derim..