Mutluluğa Adı Yeter!.
Adı yetti gözyaşı içinde kalmama!. Avuçlarına ağlamak istemiştim o an!. Nasipte olsun inşallah avuçlarına ağlayabilmek!. Her bir insan, sevdiği ve ebedileştirmek istediği helalinin avuçlarına ağlamak istediği bir anı gelirse, gözyaşlarının kıymetini bilsin o insan!. Ben uzunca bir süre ağlayamamıştım ve beklediğimden de fazla, kendi başarılarım için imkanlarıma ulaşıverince, ben, helalimin avuçlarına ağlamak istedim!. Avuçlarına ağlamak istediğim insan, benim için o kadar çok değerli biri olduğundan, ben, sadece onun hürriyetinin daha önemli olduğunu düşünüverdim ve avuçlarına ağlamak istememi gerçeğe döndürüvermek , kaderime nasip olacak mı, bilemiyorum!. Kader nereye götürürse; razıyım payıma düşene!. Belki hayalimi gerçeğe çeviremeyeceğim, fakat bu hayalimi gerçeğe çevirebilecek duyarlı dostlukların var olduğuna inanıyorum!. Bir gün inşallah; helalime kavuşur ve sevinç gözyaşlarımı helalimin avuçlarına emanet ederim!. Bir damla mutluluk için; içeceğimiz ve tat alacağımız bir damla su mu daha önemli, yoksa sevinç gözyaşları adına bir damla gözyaşı mı daha önemli?. İnsan; her iki önemli ihtiyacımız olan, BİR DAMLA SU ve BİR DAMLA SEVİNÇ GÖZYAŞI gereksinimini bir şekilde karşılayıversin İnşallah!. Mutluluktan yana payımız geniş oluversin ve her insana mutluluktan bir pay düşüversin inşallah!. Payımıza düşen ne olursa olsun; kıymetini bilen insanlar oluverelim inşallah!.
{Kaleme Alan: Kemal KABCIK – ANTALYA - 08 Eylül 2012 Cumartesi 08:01:42}