Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya arkadaşlar size ne denebilirki böyle samimi böyle içten yorumlara berrakçım aynı forumda bende seninle ve senin gibi yüreği güzel arkadaşlarımla bulunmaktan çok mutluyum .... kristalcim yorumun için saol karşılıklı duygular canım benim....
nisacımmm sen benim canımsın çok saol biricik şirine seni canım benim kardelen olmak çok zor ama ben zar zor yürütüyorum seni okadar iyi anlıyorumki biliyosun sende bni anlıyosun iyiki varsın sende rabbime emanet seni üzermiyim ben sadece bunlar işte duygular hüzünün yansıması diyelim birlikte seni üzmediğim günlerde şiir yazmak ümidiyle kendi gibi kalbi güzel dostumm...
tnctrkcell çoook tşk ederim est.lah ben sadece şiirlerimi duygularımı paylaştım okadar bişi yapmadım :-[ asıl sizde saolun böyle içten muhteşem yorumlarla şu an moralim okadar bozukki aslında ama sayenizede çok mutlu oldum bu harika samimi duygular için tek tek tşk ederim rabbim razı olsun sizden benim yüreğim bu forumdaki gönlü güzel insanları çok seviyo iyiki varsınız gönül dostları...
aybencim sanada o güzel duaların için tşk ederim bi mukabele canım dualarda sevgilerde saygılarda herşey hayatda karşılıklıdır gönlünün içindeki güzelliğe tşkler
aybencim sanada o güzel duaların için tşk ederim bi mukabele canım dualarda sevgilerde saygılarda herşey hayatda karşılıklıdır gönlünün içindeki güzelliğe tşkler
canımmmmmmmm benim amin inş kitap çıkardığım zaman inş tabiki destekçim olduğunu biliyorum iyiki varsın canım benim saolll güzel yorumun için ... rabbe emanet kal..
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.