kavuşamayanların mısrası :(

• Konbuyu başlatan Kardelen
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Edebiyat kategorisinde Kardelen tarafından oluşturulan kavuşamayanların mısrası :( başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,327 kez görüntülenmiş, 29 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Edebiyat
Konu Başlığı kavuşamayanların mısrası :(
Konbuyu başlatan Kardelen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Kardelen
T

tnctrkcell

asıl ben teşekkür ederim.Bizi senden mahrum bırakmadığın için.... :)

K

Kardelen

ya arkadaşlar size ne denebilirki böyle samimi böyle içten yorumlara berrakçım aynı forumda bende seninle ve senin gibi yüreği güzel arkadaşlarımla bulunmaktan çok mutluyum ....
kristalcim yorumun için saol karşılıklı duygular canım benim....

nisacımmm sen benim canımsın çok saol biricik şirine seni :D canım benim kardelen olmak çok zor ama ben zar zor yürütüyorum seni okadar iyi anlıyorumki biliyosun sende bni anlıyosun iyiki varsın sende rabbime emanet seni üzermiyim ben sadece bunlar işte duygular hüzünün yansıması diyelim birlikte seni üzmediğim günlerde şiir yazmak ümidiyle kendi gibi kalbi güzel dostumm...

tnctrkcell  çoook tşk ederim est.lah ben sadece şiirlerimi duygularımı paylaştım okadar bişi yapmadım  :-[ asıl sizde saolun böyle içten muhteşem yorumlarla şu an moralim okadar bozukki aslında ama sayenizede çok mutlu oldum bu harika samimi duygular için tek tek tşk ederim rabbim razı olsun sizden benim yüreğim bu forumdaki gönlü güzel insanları çok seviyo iyiki varsınız gönül dostları...

K

Kardelen

aybencim sanada o güzel duaların için tşk ederim bi mukabele canım dualarda sevgilerde saygılarda herşey hayatda karşılıklıdır gönlünün içindeki güzelliğe tşkler :)

A

ayben

Kardelen' Alıntı:
aybencim sanada o güzel duaların için tşk ederim bi mukabele canım dualarda sevgilerde saygılarda herşey hayatda karşılıklıdır gönlünün içindeki güzelliğe tşkler :)
saol canım yaa ne diyeyim sana da teşekkürler  :) ;)

K

Kardelen

ben tşk edeirm canım bnm bişi deme ben anladım :) sen de çok sağol rabbe emanet kal....

G

greta

bnce leylayla mecnun kavuşsa
6 ay sora ayrılırdı
kavuşamadıkları için güzel
:)

U

uçurum çiçeği

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
yüreğimin götürdüğü yer
canım kardelenim herzamanki gibi çok güzel yazdın kitabının en büyük destekçisi benim unutma ilk çıkınca kitabını ben alıcam sakın beni bekletme ....  ;)

K

Kardelen

canımmmmmmmm benim amin inş kitap çıkardığım zaman inş tabiki destekçim olduğunu biliyorum iyiki varsın canım benim :) saolll güzel yorumun için ... rabbe emanet kal..