Kardelen'in Kaleminden

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kardelen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sensizlik dirhem dirhem çökmüşken üzerime
nefes alamıyor boğuluyorum
dayanamıyorum :-[

Cok güzel Teşekkürler.. :)

sana bişi olur diye korkuyorumm... :(

Mükemmell olmuss.. Yeni siirler de beklerizz senden kardelenn... :D

Acabee elde edebilmek icin cırpındıklarımıza sahip olduktan sonra degerini bilebiliyormuyuss.. iste ben sadece bunu bilmiyorumm... :-[

yüreğine sağlık kardelen....insan hissettiklerini dile getirmeli bence.. yasadığı duyguları bi  şekilde(şiir,yazı,şarkı...) akıtmalı yüreğinden......

aliCAnn' Alıntı:
Acabee elde edebilmek icin cırpındıklarımıza sahip olduktan sonra degerini bilebiliyormuyuss.. iste ben sadece bunu bilmiyorumm... :-[

acaba elde etmek için çırpındıklarımız gerçekten buna değermi bende bunu bilemiyorum  :(

arkadaşlar yorumlar için tşk ederim :) alican eğer elde edebilmek için çırpınıp sonra hak ettiği değeri veremiyosan ya yanlış bi karar almışın demektir yada bişiler değişmiş olmalıdır :)

arkadaşlar hepinize yaptığınız yorumlardan dolayı çoook çook tşk ederim evet artık bi kitap şart :D hepinizin yüreğine sağlık beğenmeniz çok hoşuma gittim alican tabiki paylaşıırım zevkle ama ozaaman kitaba koyacak şiiir kalmas :D şaka şaka tekrar tşk ler güzel yorumlar için yaa...  :-[  :-[  :-[

:D Ama bazenn farkında olmadan da üzüoruzz birbirimizi.. İste elde edebilmek icin cırpındıklarımızın degerii bumuu osa tüm cabalarımmm birazcıq mutluluk icinnn. :) Tskler.

SEVGİLİ KARDELEN ŞİİRİN ÇOK HOŞ.... ŞİİR DETİNCE TÜM AKAN SULARI DURDURUYORUM. İZİN VERİRSEN SENİN SAYFANA BİR ŞİİR DE BEN EKLEMEK İSTİYORUM.  ŞİİRİ BIRAKMAMN ÜMİDİYLE....

Aşka Mektup-1

DERİN SEVDA

Yoktun! ...
içimde de yoktun.
dışımda da yoktun.

Hayatım; karanlık sularda
akarken ruhumun kırık
derinliğine…
Kırılan gururum
acımasız ve sağlam,
bir benlik ile dolu yaşadı.
Ruhumdaki bastırılmış beni.

Ben, sevgiye muhtaç,
Yaşarken yılları,
Başkalarının çekişen aşklarına,
kurtarmak için özgürlüklerine,
kelebek dokunuşu yapıyordum…

İçimdeki beni, biz yapabilmek,
Sessiz ve derin, sevdalar yaşatıyordum.
Yaşayabilmek ve yaşatabilmek için

İstanbul. 21.05.2007
Saat: 22.00

SEVGİLİ KARDELENİM DEĞERİMİ BİR KÜLÇE ALTINLA MI BİLEYİM? YOKSA, (!!! ... ???) İŞARETLERİ İLE Mİ?

GEÇMİŞİM SARI LİRALAR İLE DOLU
GELECEĞİM  KIRMIZI MUM İİLE
BUGÜNÜM MAVİ SERVİS

CİDDEN SÖYLE BAKALIN:))))

DEĞERİMİ NE İLE BİÇMELİYİM?

Geri