Yahu herhangi bir derste. Kanalizasyon kapaklarının geometrik durumu neden ele alınır onu merak ediyorum. Şehir planlaması felanmı acaba.ASLI..HAN' Alıntı:Kimya dersi olduğunu düşümedin heralde
hocam şehir planmasıyla ne alakası var yaa ???Korsan' Alıntı:Yahu herhangi bir derste. Kanalizasyon kapaklarının geometrik durumu neden ele alınır onu merak ediyorum. Şehir planlaması felanmı acaba.ASLI..HAN' Alıntı:Kimya dersi olduğunu düşümedin heralde
Yahu hocam kanalizasyon kapağı neden yuvarlaktır diyo daaaaKorsan' Alıntı:Yahu ben dersi merak ediyorum hangi derste bu sorulur merakım o. Hem kanalizasyonlar şehirlerin altında olurda. Şehir planlamalarında ilk alt yapıyla ilgilenilir.
O anlamda dedim :d Kanalizasyonu şehir planından ayırırsak ortalığı ne götürür :d
Bu şehir planlamacıları mimar felanmı oluyor yoksa kendi başına bağımsız bir dalmı..
Nerden nereye geldik yav :d
Sendede var bendede var heralde.ASLI..HAN' Alıntı:Yahu hocam kanalizasyon kapağı neden yuvarlaktır diyo daaaa
Bildiğimiz kapak gider kapağı yani
Bende mi sorun sende mi anlamıyom ki ???
5N 1K kuralını uygulayalım o zaman belki çözerizKorsan' Alıntı:Sendede var bendede var heralde.ASLI..HAN' Alıntı:Yahu hocam kanalizasyon kapağı neden yuvarlaktır diyo daaaa
Bildiğimiz kapak gider kapağı yani
Bende mi sorun sende mi anlamıyom ki ???
Yuvarlak olmayan kanalizasyon kapakları yokmudur ?ASLI..HAN' Alıntı:Hem kanalizasyon şehrin altında ama Kapaklar üstte yol ortasında bikere :
valla yok diyecem yalancı çıkcam sonraKorsan' Alıntı:Yuvarlak olmayan kanalizasyon kapakları yokmudur ?ASLI..HAN' Alıntı:Hem kanalizasyon şehrin altında ama Kapaklar üstte yol ortasında bikere :
Korsan' Alıntı:Hani bende birden fazla yerde yaşadığım kentte yuvarlak olmayan kanalizasyon kapağı gördümde. Acaba bizim belediye birşeyleri yanlışmı yapıyor diye sorayım dedim :d
Hoş birisi çıkıp siz kapak yaptığımıza dua edin derde :d
Neyse.. Bill amcaya gelince. Bu soruyla insanları işe almaktaki mantığı sağlıklı bulmuyorum.
Ne amaçla işe aldığını bilemeyeceğim tabi. Microsoftu ileride başka bir amaçla kullanacaksa birşey diyemem.