Yahu herhangi bir derste. Kanalizasyon kapaklarının geometrik durumu neden ele alınır onu merak ediyorum. Şehir planlaması felanmı acaba.ASLI..HAN' Alıntı:Kimya dersi olduğunu düşümedin heralde![]()
Korsan' Alıntı:Yahu herhangi bir derste. Kanalizasyon kapaklarının geometrik durumu neden ele alınır onu merak ediyorum. Şehir planlaması felanmı acaba.ASLI..HAN' Alıntı:Kimya dersi olduğunu düşümedin heralde![]()
Yahu hocam kanalizasyon kapağı neden yuvarlaktır diyo daaaaKorsan' Alıntı:Yahu ben dersi merak ediyorum hangi derste bu sorulur merakım o. Hem kanalizasyonlar şehirlerin altında olurda. Şehir planlamalarında ilk alt yapıyla ilgilenilir.
O anlamda dedim :d Kanalizasyonu şehir planından ayırırsak ortalığı ne götürür :d
Bu şehir planlamacıları mimar felanmı oluyor yoksa kendi başına bağımsız bir dalmı..
Nerden nereye geldik yav :d
ASLI..HAN' Alıntı:Yahu hocam kanalizasyon kapağı neden yuvarlaktır diyo daaaa
Bildiğimiz kapak gider kapağı yani
Bende mi sorun sende mi anlamıyom ki ???
Korsan' Alıntı:ASLI..HAN' Alıntı:Yahu hocam kanalizasyon kapağı neden yuvarlaktır diyo daaaa
Bildiğimiz kapak gider kapağı yani
Bende mi sorun sende mi anlamıyom ki ???
Sendede var bendede var heralde.
Yuvarlak olmayan kanalizasyon kapakları yokmudur ?ASLI..HAN' Alıntı:Hem kanalizasyon şehrin altında ama Kapaklar üstte yol ortasında bikere :![]()
Korsan' Alıntı:Yuvarlak olmayan kanalizasyon kapakları yokmudur ?ASLI..HAN' Alıntı:Hem kanalizasyon şehrin altında ama Kapaklar üstte yol ortasında bikere :![]()
Korsan' Alıntı:Hani bende birden fazla yerde yaşadığım kentte yuvarlak olmayan kanalizasyon kapağı gördümde. Acaba bizim belediye birşeyleri yanlışmı yapıyor diye sorayım dedim :d
Hoş birisi çıkıp siz kapak yaptığımıza dua edin derde :d
Neyse.. Bill amcaya gelince. Bu soruyla insanları işe almaktaki mantığı sağlıklı bulmuyorum.
Ne amaçla işe aldığını bilemeyeceğim tabi. Microsoftu ileride başka bir amaçla kullanacaksa birşey diyemem.

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.