Kalem mi olmak isterdiniz? Yoksa silgi mi??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayal_12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bir ya o ya o daha :)

Silgi denen şey var ise kalem yanlışlar yapıyor demektir.
Keza silginin görevidir yanlışları silmek.
Her ikisinden bir parça olmazmı illa birini seçmek zorunda neden oluyoruz.

Zorunluluklardan nefret ederim.Şirin babanın öğütüdür :)
Onun İÇİN
D: Hiç biri diyorum ne bir şey yazarım nede onu silmek zorunda kalırım bah en temizi :)

arkadaşın yaptığı yorum cok harikaydı
silgi olan kalem
evet iyi şeyler yapıp kötüleri yok etme

sorduğun soruya en iyi cevabı arkadaşımız vermiş tebrikler  :)

ikisinide olmak istemezdim.Kötülükler olmazsa güzelliklerin farkında olamazdık.Minik güzelliklerden mutluluklar çıkaramazdık.Yaratan her şeyi ayrıntısıyla düşünmüş demek

Aslında çoğu mesajı okumadım ama benim aklımda birşey var bununla ilgili .
Silemiyorsan Karalayacaksın .

bende kalem olmak isterdim :)

yaşanılanları silemeyeceğime göre silgi olamam, hem bana düşmez yaşadıklarımı silmek, her satırı saklı kalmalı yaşadıklarımın sonra nasıl daha güzel yazabilirim ki bir öncekinden ders çıkararak biryere sığmaz, zincirlenemez hayallerimi...
                                                                                İmza : Kalem  :)

bişileryapmaklazım' Alıntı:
yaşanılanları silemeyeceğime göre silgi olamam, hem bana düşmez yaşadıklarımı silmek, her satırı saklı kalmalı yaşadıklarımın sonra nasıl daha güzel yazabilirim ki bir öncekinden ders çıkararak biryere sığmaz, zincirlenemez hayallerimi...
                                                                                 İmza : Kalem  :)

zincirlenebilmez hayat .
sanırsam bu silgiyle kalem arasında ki fark ;
belkiyle keşkeler arasında fark kadar fazla ...

Hatasız yazmak için Kalem olmak isterdim ama  hatasız insan olmuyor silgide gerekiyor 

Geri