Kalem mi olmak isterdiniz? Yoksa silgi mi??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayal_12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İçimden geldi şiir yazmak   ::) :)

günah kokan gecelerin
kaldıramadığıydı bedenimdeki
kara lekeler..
bir uyandım
bir öldüm..
ve uyanırken,
gözyaşlarına bulanmış
bir sevdanın tam göbeğine
düşüverdim
ateşten bomba misali..

aldım başımı gidiyorum şimdi,
unutulmuş eski bir gülümsemeydim...

"değiştir" butonu kalktığından beri yedek bir silgi de bulunsa fena olmayacak gibi... ::)

Farkında olmadan yaşamın üzerine iyi ya da kötü yeni yazılar yazıyor,
kendi yazmış olduğumuz ya da başkalarının yazmış olduklarını da siliyoruz.
Bunlardan biri ya da ikisi olmak için gereken tek şey YAŞIYOR olmanız.
Yaşıyorsam hem kalemim hem de silgi. ;)

yaratici_idea' Alıntı:
Farkında olmadan yaşamın üzerine iyi ya da kötü yeni yazılar yazıyor,
kendi yazmış olduğumuz ya da başkalarının yazmış olduklarını da siliyoruz.
Bunlardan biri ya da ikisi olmak için gereken tek şey YAŞIYOR olmanız.
Yaşıyorsam hem kalemim hem de silgi. ;)
Katılıyorum.

Ben;her iki durumda da KALem olmak isterdim. Cunku silginin icadi,Insanlarin hata yapmasini kolaylastiran bir icad oldu. Daha kolay hata yapar olduk...

Silgi olmadigi zaman daha dikkatli yazariz,yasariz.
Dogrulari KALem le yazip,yanlislari da ayni KALem le yazarak duzeltebiliriz.
Bu isin zor tarafi tabi.
Kolay tarafi ise;yanlislari duzeltmek icin SILGI ye ihtiyac duymaktir...

"-Zor;basari,huzur,mutluluk ve daha nice guzellikler getirir beraberinde."

ben kalem olmak isterdim.... başlangıç olarak kalem birşeyler yazmalı ki silgi peşinden kötülükleri silebilsin.başlangıç noktası kalemse eğer bende o olmak isterdim isterdim ki kötülüğü başlatmayayım...

ben silgi olup yazılmış tüm kötülükleri silmek isterdim(ama yanımdaki arkadaşım diyor ki;O ZAMAN ÖMRÜN SİLMEKLE GEÇER)siz ne dersiniz?

greenhouse' Alıntı:
ben silgi olup yazılmış tüm kötülükleri silmek isterdim(ama yanımdaki arkadaşım diyor ki;O ZAMAN ÖMRÜN SİLMEKLE GEÇER)siz ne dersiniz?
Arkadaşınız haklı.  :)
Silginin ömrü zaten silmekle geçer ki, görevi için kendini feda eden bir nesnedir. ;)
Takdire şayandır.

haklı olan benim sanırım.çünkü o kalem olup yazmak istiyor ve benim de silgi olmamı istemiyor
Bülent' Alıntı:
greenhouse' Alıntı:
Arkadaşınız haklı.  :)
Silginin ömrü zaten silmekle geçer ki, görevi için kendini feda eden bir nesnedir. ;)
Takdire şayandır.

greenhouse' Alıntı:
haklı olan benim sanırım.çünkü o kalem olup yazmak istiyor ve benim de silgi olmamı istemiyor
Ya kendi düşünlerinize göre karar vereceksiniz ya da arkadaşınızınkilere o zaman.

Bülent' Alıntı:
greenhouse' Alıntı:
Ya kendi düşünlerinize göre karar vereceksiniz ya da arkadaşınızınkilere o zaman.
TABİİ Kİ KENDİ DÜŞÜNCEM.AKSİNİ DÜŞÜNMEM İMKANSIZ.ONA OLAN SAYGIMDAN DOLAYI YORUMUNU EKLEDİM

burda önemli olan kalem veya silgi olmak değil bana göre... önemli olan o nesnelerin yerine geçerken hangi niyetle geçildiği ;)

hatasız kul olmaz kalemle güzel şeyler yazarken mutlaka bir kac yerde yanlışlar olacaktır bu yanlışları düzeltmesi gereken ve düzelen yanlışlarla güzel olan cümlerdeki yanlışları silen silgi olmak isterdim

burcu cansevdi' Alıntı:
dolma kalem olmak isterdim çok karizmatikler  8)

Ilginc ve eglenceli bir yaklasim...  :)

Ama DOLMA kalem goruntu itibariyle TOMBISH bir insani cagristiriyor bende! (tekrar dusun bence...)  :P

kalem olmak cesaret ister bu hayatta cünkü hepimizin yanında bir silgi var iyiyide kötüyüde silen..silgi olarak dostlugu iyilikleri silerek unutan..etrafta birçok silgiye rağmen kalem olmak isterdim defalarca sileneceğimi bilsemde kalem olurdum..

Geri