KALBİN SESİ

  • Konbuyu başlatan HASAN DAVUTOĞLU
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde HASAN DAVUTOĞLU tarafından oluşturulan KALBİN SESİ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,900 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı KALBİN SESİ
Konbuyu başlatan HASAN DAVUTOĞLU
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan spiritualsigns
H

HASAN DAVUTOĞLU

Kullanıcı
4 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Güzellikler diyarından
Bir varmış, bir yokmuş. Ada ülkelerinden birinde yaşayan genç bir adam varmış. Adı, Güzellikler Savunucusu'ymuş. Adı gibi sadece güzellikleri savunuyormuş. Sevgi adına çok çaba sarfediyormuş.
Genç adam 6 ayda bir İstanbul'a gidiyormuş. Hemolitik anemi hastası olduğu için sağlık kontrollerini düzenli yapıyormuş.
İstanbul'a son gidişinde kişiliğine yakılaş, örnek bir davranışda bulunmuş. Doktoruna organ bağışında bulunmak istediğini söylemiş. Doktoru önce şaşırmış, sonra “süpersin!” demiş. Hastanede organ bağışı işlemini gerçekleştiren görevli hemşireye ulaşmış. Hastasının talebini aktarmış. Çok geçmeden Tülay Hemşire, Güzellikler Savunucusu'nun yanına gelmiş. Hemşire, karşısında genç bir adamı görünce şaşkınlığını gizleyememiş, “Gençlerin organ bağışına duyarlı olması ne kadar güzel!” demiş. Organ bağışıyla ilgili genç adamı bilgilendirmiş.
Tülay Hemşire, Güzellikler Savunucusu'ndan etkilenmiş. Onun hayata bakış açısına, güzellikler adına verdiği mücadeleye hayran kalmış. Genç adamla kız arkadaşının benzer kişiliğe ve geçmişe sahip olduklarını farketmiş. Bir ara fırsatını bularak genç adamın yanından ayrılmış. Kısa süre sonra geri dönerken beraberinde kız arkadaşını da getirmiş.
Güzellikler Savunucusu'yla genç bayan birbirlerini gördükleri an donakalmışlar. İkisinin de kalbi hızla çarpmaya başlamış. Terliyorlarmış.
“Sizi tanıştırayım. En iyi arkadaşım, Güzellikler Dileği. Beyefendi de organ bağışında bulunan Güzellikler Savunucusu.” diyen Tülay Hemşire'nin sözleriyle kendilerine gelebilmişler. Genç adam, Güzellikler Dileği'nin elini öpmüş. İkisi de ilk görüşte aşık olmuşlar. Kalplerinin sesini dinlemişler. Her iki kalp de sahiplerine, “Aradığın doğru kişi, o!” demiş.
İki genç görüşmeye, sevgilerini paylaşmaya başlamışlar. Güzellikler Savunucusu sık sık İstanbul'a gidiyor, genç bayanla birlikte oluyormuş.
Günlerden bir gün genç adam yine İstanbul'a gitmiş. Bir farkla! Bu kez Güzellikler Dileği'ne haber vermeden... Ona sürpriz yapmış. Sevgilisini, elinde kırmızı güllerle işyerinde ziyaret etmiş. Mesai bitiminde onu, Kız Kulesi'ne, akşam yemeğine götürmüş.
Güzellikler Savunucusu, romantik bir ortamda sevdiğinin önünde diz çökmüş. Elinde eşine daha önce rastlanmamış elmas yüzükle Güzellikler Dileği'ne seslenmiş: “Kalbimi, aylardır, sana verdim. O, ilk karşılaştığımız andan itibaren senin oldu. Seni, eksiğimi tamamlayan parçam olarak görüyorum. Geleceğimin ortağı, doğmasını arzuladığım çocuklarımın annesi... Kalbim gibi gerekirse damarlarımdaki kanı da son damlasına kadar sana helâl ederim. Son nefesime kadar sana ve doğmasını arzuladığım çocuklarımıza sadece güzellikleri yaşatmaya, Hasan Davutoğlu sözü veririm. Benimle evlenir misin?”
Güzellikler Dileği, hep o anı bekliyormuş. Ama bu kadar özel olacağını beklemiyormuş. “Evet!” demiş.
Genç sevgililer, görkemli bir törenle Kız Kulesi'nde evlenmişler. Ortak geleceklerinin çatısını, ada ülkelerinden Kıbrıs'da, 100 nüfuslü küçük bir köyde kurmuşlar. Masal gibi gerçek hayatta da mutlu olmuşlar. Yüce Yaradan da onlara 2 çocuk bağışlamış. Kızlarına Özlem, oğlularına da Can adını vermişler. HASAN DAVUTOĞLU
 
morkiz

morkiz

Kullanıcı
10 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
güzel bir hikayeniz varmış,güzel bir paylaşımdı.elinize sağlık.  :)
 
A

arte

Kullanıcı
25 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
masal gibi ama gercek olması çok güzel güzelliklerinizi ömür boylu paylaşmanız dileğile
 
C

candybaby

Kullanıcı
3 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
çok güzel bir hikayeniz varmışşş.... paylaşım için çok teşakkürler güzellikler savunucusu :)
 
B

bişileryapmaklazım

Kullanıcı
14 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
ÇOK GÜZEL YA, MUTLULUĞUNUZ ÖMÜR BOYU SÜRSÜN.... :) ::)
 
S

spiritualsigns

Beni hikayenin en çok kızkulesinde evlenmişler kısmı ilgilendirdi...

Her ne kadar anneannem rahmetli öbür dünyaya kalpsiz böbreksiz gidilmez diye çıkışsada ben toptan bir bağış yaptım ben öldükten sonra toprakta çürüyeceğine işe yarasın dimi ama :)
 
Üst