Kadınlar için para önemli (şaşırmadım:) )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kabeka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kabeka

Kullanıcı
Araştırmaya göre, karşı cinste yüklü bir banka hesabı, kadınları, fiziksel görünüşten daha çok ilgilendiriyor. İngiliz National Savings and Investment adlı finans kuruluşunun yaptığı araştırma sonuçları şöyle:

Kadınların yüzde 45'i Erkeklerin yüzde 22'si karşı cinste parayı dış görünüşten daha önemli buluyor. Araştırmaya göre kadınlar bir erkeğin en az yılda 50 bin pound (yaklaşık 90 bin YTL) kazanmasını istiyor. Erkeklerse yılda 70 bin YTL kazanan bir kadını zengin olarak kabul ediyor. Araştırmacılar bu sonuçların pek de şaşırtıcı olmadığını söylüyor. Para sorunlarının her ilişkiye zarar verebileceği bunun da gelecek kaygısından kaynaklandığı belirtiliyor.

İki gönül bir olunca samanlık seyran olur denilir ama kimseye muhtac olmayacak kadar paranın olması iyidir, devamını da zaten zamanla kazanılır. Zenginlik önemli değildir hele ki evlilik gibi ömür boyu sürecek bir konuda sırf parası için hayatta olmaz ;)

Zynep' Alıntı:
İstisna... hatta ötesiyim diyebilirm! :)
hep öyle derler zaten öyle diyenden korkarım ben arkadaş
asdxs8.gif

bu arada benden bir söz

fakirlik evliliğin kurdudur 8)

kabeka' Alıntı:
Zynep' Alıntı:
İstisna... hatta ötesiyim diyebilirm! :)
hep öyle derler zaten öyle diyenden korkarım ben arkadaş
asdxs8.gif

bu arada benden bir söz

fakirlik evliliğin kurdudur 8)

Evlilikle bağlantı kuramadım ama bu konuda hiç konuşmasam daha iyi... :)
Bu arada istisnalık konusunda dürüstüm kabekacım.

bence her kesin öncelikleri farklıdır kimi paraya bakar,kimi fiziğe,kimi...böyle uzar gider ama tabiiki istisnalar vardır diye düşünüyorm;)

roze' Alıntı:
İki gönül bir olunca samanlık seyran olur denilir ama kimseye muhtac olmayacak kadar paranın olması iyidir, devamını da zaten zamanla kazanılır. Zenginlik önemli değildir hele ki evlilik gibi ömür boyu sürecek bir konuda sırf parası için hayatta olmaz ;)
en doğrusuda bu kimseye muhtaç olmamak

Beraberlikte aradığını bulamayanların teselli aramaları gibi bir şey bu.Bir süre sonra paradan da tatmin olmamaya başlarlar.

Kadınlar arasında  genelleme  yapılmamalı.İstisnalar var. ::)

kabeka' Alıntı:
Kadınların yüzde 45'i Erkeklerin yüzde 22'si karşı cinste parayı dış görünüşten daha önemli buluyor.
Paralı erkeğin parasını, fakir ama yakışıklı bir gençle yeme ihtimali nedir peki?  :D

bu yüzdenin içinde değilim neyse ki...
:)
ve dış görünüşte önemli değil...

Bülent' Alıntı:
kabeka' Alıntı:
Kadınların yüzde 45'i Erkeklerin yüzde 22'si karşı cinste parayı dış görünüşten daha önemli buluyor.
Paralı erkeğin parasını, fakir ama yakışıklı bir gençle yeme ihtimali nedir peki?  :D

İhtimalini bilemem ama, terbiyesizlik olduğu kesin!
Eğer paralı erkek "babası" değilse... seçeneği varsa, "ehhh hadi" diyeyim yinede ;)

Her iki yönden de haklı görüyorum.. Neden mi..İki gönül bir olunca samanlık seyran olur olmasınada,Birazda parası olsun hangi taraf olduğu farketmez...Bu samanlık seyran olur ile yakın bir tanıdıklarım evlendiler ama samanlık seyran felanda olmuyormuş,hatta samanların rahatsız edecek derecedede doğru olduğunu severek birleşip,kavga ederek ayrılışlarına bilhassa şahit oldum...

Valla onu beşi bilmem,ben samanlık seyran lafına inanmıyorum..
Gerçekçi olalım erkek dünyanın en yakışıklısı da olsa ekmek arasına koyulup yenmez :D
Fakir ama yakışıklı bir erkeğe aşığım diyen kadın,o adamla en fazla 6 ay yaşayabilir
Kadınların istekleri ölene kadar bitmez.
Çaktırmasalar da maddiyata önem verirler..

Sende hiç çaktırmıyon yani bildircinım.. :DEvlenmemiş erkeklerin gözü korkup hiç evlenmeyecekler  :D

su perisi' Alıntı:
Sende hiç çaktırmıyon yani bildircinım.. :DEvlenmemiş erkeklerin gözü korkup hiç evlenmeyecekler  :D
Valla Perim benim için maddiyat 1. sırada olmasa da önemlidir..
Ayakkbılarım olmadan yaşayamam :D :D

Aşkın ömrü kanıtlanmış (3 yıl olsada) maddi sıkıntı çekilen aşkların ömrü daha kısa ve nettir.. İnsan bir zaman sonra üzerine üstlük çoçuguda varsa,gelde maddiyata dayanma...

Geri