U
UNKAPANI
Kullanıcı
- 3 Şub 2008
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Yanlış bir yorum...Belkide hakediyorlardır..
Yanlış bir yorum...Belkide hakediyorlardır..
hatta talihsiz bir yorum diyebiliriz...UNKAPANI' Alıntı:Yanlış bir yorum...Belkide hakediyorlardır..
Evet Nil,bunu belki biz de bayan olduğumuz için savunuluyormuş gibi düşünülebilir ama alakası yok kimse mutsuz olmayı haketmez sonuçta hepimiz insanız, tabiki mutsuz insanlar var yapılan hatalar var,ama yaşanan bazı şeyleri genelleyerek konuşmak çok yanlış bencespiritualsigns' Alıntı:hatta talihsiz bir yorum diyebiliriz...UNKAPANI' Alıntı:Yanlış bir yorum...Belkide hakediyorlardır..
Size göre..UNKAPANI' Alıntı:Yanlış bir yorum...Belkide hakediyorlardır..
Hayır, sizin yorumunuz size göre..Korsan' Alıntı:Size göre..UNKAPANI' Alıntı:Yanlış bir yorum...Belkide hakediyorlardır..
Fikir ayrımcılığı sadece olabilir tabiKorsan' Alıntı:Bende onu demeye çalıştım size göre yanlış. Bana göre doğru olma ihtimali olan bir yorum.
Zor olan doğruyu bilmek değil. Yanlış olanın doğru olabileceğini kavramak demiş bir düşünür.
Benim yorumum elbet bana göre olacak.
Teşekkür ederim.
Doğru olma ihtimali diyorsun.. İhtimal tam olarak doğru değildir zaten.... Bir ihtimal üzerine milyonlarca kadını yakıyorsun... Farkındasındır umarım... Mutsuzluk sadece kadınlara mahsus değildir... Kadınların mutsuzluk nedenleri de yoğun olarak erkeklerin umarsızlıklarıdır.Korsan' Alıntı:Bana göre doğru olma ihtimali olan bir yorum.
Nil boşver biz ne kadar konuşsak boş fikir ayrılığı : :Doğru olma ihtimali diyorsun.. İhtimal tam olarak doğru değildir zaten.... Bir ihtimal üzerine milyonlarca kadını yakıyorsun... Farkındasındır umarım... Mutsuzluk sadece kadınlara mahsus değildir... Kadınların mutsuzluk nedenleri de yoğun olarak erkeklerin umarsızlıklarıdır.
Büyük ama altı boş laf senin ki...
Umarım tanıdığın kadınların mutsuzluk nedenlerinden değilsindir... Yoksa ihtimallerin üzülür...Korsan' Alıntı:Yanlış olduğunu düşünen zaten yanlış der. Milyonlarca kadını düşünerek yazmadım. Tanıdığım bildiğim kadınlardan yola çıktım. Mutsuzluk elbet kadınlara mahsus bir durum değil. Malum konu başlığı " Kadınlar neden mutsuz olur" olunca illaki önce kadınları ele almak gerekir.
Laf benim. Ebatıda, boşluğuda, doluluğuda beni ilgilendirir.
O zaman olasılıklarını kadın erkek olarak ayırma... Birilerini birşeyler mutsuz edebilir... Kadınların mutsuzluklarını hissedebilirsin.. Asıl kötü olan bir erkeğin mutsuzluğunu bir kadın gibi yaşayamayıp duygularını kısırlaştırması...Korsan' Alıntı:Ben insanları mutsuzlaştırıken kadın erkek ayırmam.
Eminim mutsuz ettiğim kadın olmuştur. Ve dahi olacaktır. Ama benim onları mutsuz etmemin sebebide hakediyor olmaları olabilir.
Benim de mutsuz ettiğim erkek arkadaşlarım ve hatta mutsuz ettiğim bir sürü insan vardır. Bunu kimse bilerek yapmaz. Beni de mutsuz edenler olur/olacaktır, Mustafa'yı da sizi de.. Gayet açık, doğal ve yaşananların belirtildiği bir yorum.Eminim mutsuz ettiğim kadın olmuştur.