K
Kristal
Japonya'da adam yolun ortasına bina yaparsa işte bu olur.
Mükemmel..
Mükemmel..

Binaları öyle sağlam yapıyorlarki yüksek şiddetli depremlerde zarar görmüyor.mankavi' Alıntı:o binadaki paraları çalıp kolay kaçabiliriz
şaka biyana güzelmiş ama şey mesela tam o köprüde ni kaza oldu mesela ama yok ya yıkılmaz ..
paylaşımiçin saol
haklısın.gözde.' Alıntı:bizde mütahitinden işçisine kadar herkes kaçakcı olduğundan zor böyle dayanıklı binaların yapılması (tabi bu işin biraz abartısı genele vurmuyorum yanlış olur ) fikir oldukça yaratıcı japonlar işte ne diyim ;D ;D ;D
evet özellikle istanbul gibi metropollerde gelişmiş çelik kondüksiyon teknolojisi kullanılıyor (fuarda izlemiştim ayrıntılı isimlerini bilmiyorum ) temennimiz artık yeni yapılan tüm binalarda bu teknoloji kullanılsınKristal' Alıntı:haklısın.gözde.' Alıntı:bizde mütahitinden işçisine kadar herkes kaçakcı olduğundan zor böyle dayanıklı binaların yapılması (tabi bu işin biraz abartısı genele vurmuyorum yanlış olur ) fikir oldukça yaratıcı japonlar işte ne diyim ;D ;D ;D
Bu gelişmiş teknolojiden faydalanılmalı.Şimdi yapılan yapılarda başlandı yanılmıyorsam.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.