Teşekkür ederim yav :Zevk alıyom konularda başta sen olmak kaydı ile diğer arkadaşlarla yazışmaktan.
Onlardan isterim bah biskrem :d
spiritualsigns' Alıntı:Bu tarz kesin hatlı yaklaşımları sevmiyorum....
spiritualsigns' Alıntı:Bu tarz kesin hatlı yaklaşımları sevmiyorum.... İnsanlar kendilerine tanınan zaman kadar yaşarlar... Şu anki varlığımız bir varoluşmudur... Sonrası mı asıl varoluş bilinmez... Ölüm iyi kötü tanımaz...
offf hoşgeldin yaaAnlatılmak istenen şey, durmadan iyilik yapan insanların kendilerini başkaları için çabuk ve gereğinden fazla yıprattıkları.
Su Perisi' Alıntı:İyinin kaderi olmaz derler bizim burda da... :
Sanmıyorum iyi olupda yüregi yumuşak birinin erken ölmesi,yok öye bir şey kabul etmiyorum... :![]()
Korsan' Alıntı:Su Perisi' Alıntı:İyinin kaderi olmaz derler bizim burda da... :
Sanmıyorum iyi olupda yüregi yumuşak birinin erken ölmesi,yok öye bir şey kabul etmiyorum... :![]()
Neresi ora gavru belamı alemi evrahmı :d
Aklıma bir söz geldi, kötüye bişe olmaz iyide korunaklıdır diye :d
Neyse bu konuya yeteri kadar yazdım.
Görüşürüz kızlar.
spiritualsigns' Alıntı:Bu tarz kesin hatlı yaklaşımları sevmiyorum.... İnsanlar kendilerine tanınan zaman kadar yaşarlar... Şu anki varlığımız bir varoluşmudur... Sonrası mı asıl varoluş bilinmez... Ölüm iyi kötü tanımaz...
Korsan' Alıntı:Neresi ora gavru belamı alemi evrahmı :d
sessiz_lik25' Alıntı:"galu bela" ve "alemi ervah" olacaktı sanırımKorsan' Alıntı:Neresi ora gavru belamı alemi evrahmı :d
sessiz_lik25' Alıntı:arkadaşım böyle bir şey yok. "insanların kendine tanınan zaman" bu ifadeden anlaşılan manada böyle birşey yok.
spiritualsigns' Alıntı:sıra geldimi gidicez paşa paşa...
Korsan' Alıntı:Harflere takılma abi, ayıntap dilinde yazdım ben :d bir kusuru varmı ?
Doğrusu ne yapıyorsunuz'dur, ama nedeysuzda derler nedisiz neişlisiz de hepsi aynı anlama gelir.
Keza ne demek istediğimi anlamışsınız zaten.

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.