iyiler erken ölür

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde Harun tarafından oluşturulan iyiler erken ölür başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,496 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı iyiler erken ölür
Konbuyu başlatan Harun
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dideM
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Olur ama sen bişe vermesende olur.
Zevk alıyom konularda başta sen olmak kaydı ile diğer arkadaşlarla yazışmaktan.
Onlardan isterim bah biskrem :d

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Zevk alıyom konularda başta sen olmak kaydı ile diğer arkadaşlarla yazışmaktan.
Onlardan isterim bah biskrem :d
Teşekkür ederim yav  ::)

hehe Osman alsın sana benim yerime:)))

S

spiritualsigns

Bu tarz kesin hatlı yaklaşımları sevmiyorum.... İnsanlar kendilerine tanınan zaman kadar yaşarlar... Şu anki varlığımız bir varoluşmudur... Sonrası mı asıl varoluş bilinmez...  Ölüm iyi kötü tanımaz...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
spiritualsigns' Alıntı:
Bu tarz kesin hatlı yaklaşımları sevmiyorum....
Yani belki inanmayacaksınız ama bu dediğiniz durumun altını onlarca kere çizmişliğim var, aramak işine hiç girmeyeceğim.
Çok doğru nedim.

H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
spiritualsigns' Alıntı:
Bu tarz kesin hatlı yaklaşımları sevmiyorum.... İnsanlar kendilerine tanınan zaman kadar yaşarlar... Şu anki varlığımız bir varoluşmudur... Sonrası mı asıl varoluş bilinmez...  Ölüm iyi kötü tanımaz...
Burada zaten bir benzetim var. Yani iyiler de uzun yaşayabilir tabi uzun ömürler dilerim. Kimin ne zaman öleceği belli değil. Yarın da başına gelebilir 100 sene de yaşayabilirsin.

Anlatılmak istenen şey, durmadan iyilik yapan insanların kendilerini başkaları için çabuk ve gereğinden fazla yıprattıkları.

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Anlatılmak istenen şey, durmadan iyilik yapan insanların kendilerini başkaları için çabuk ve gereğinden fazla yıprattıkları.
offf hoşgeldin yaa:))
Bu kadar içten bir hoşgeldin dememiştir sana kimse, inan:)))

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
İyinin kaderi olmaz derler bizim burda da... ::)

Sanmıyorum iyi olupda yüregi yumuşak birinin erken ölmesi,yok öye bir şey  kabul etmiyorum... ::)

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Kadro toplandı  ;D ;D ;D
Çilingir soframı getirin, alkol oranım düşüyo, kan basıncım artıyo:))))

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Su Perisi' Alıntı:

Sanmıyorum iyi olupda yüregi yumuşak birinin erken ölmesi,yok öye bir şey  kabul etmiyorum... ::)
Neresi ora gavru belamı alemi evrahmı :d

Aklıma bir söz geldi, kötüye bişe olmaz iyide korunaklıdır diye :d
Neyse bu konuya yeteri kadar yazdım.
Görüşürüz kızlar.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Korsan' Alıntı:
Su Perisi' Alıntı:

Aklıma bir söz geldi, kötüye bişe olmaz iyide korunaklıdır diye :d
Neyse bu konuya yeteri kadar yazdım.
Görüşürüz kızlar.
İlk defa duyuyorum bu sözü abi...Tuttum bu sözü,digerini tutmamıştım ama tutturanlar söylüyor kendi deneyimlerince  :)

S

sessiz_lik25

Kullanıcı
28 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
ben buradaki erken ölmenin o anlamda kullanıldığını düşünmüyorum. buradaki "erken" kelimesi, olması gerekene göre erken anlamındadır. yani aslında onlar bu özelliklerinden dolayı hep yaşaması gerekirken eninde sonunda ölürler. o yüzden bunun bilimsel izahını yapmaya ya da istatistiğini araştırmaya gerek yok. mesala bizim iyilik meleklerimiz olan annemiz nezaman ölürse ölsün erkendir. (yaşlılık düşkünlük hastalık gibi durumları bir tarafa bırakırsak)

evet iyiler erken ölür. çünkü aslında onların hiç ölmemesi gerekir.

spiritualsigns' Alıntı:
arkadaşım böyle bir şey yok. "insanların kendine tanınan zaman"  bu ifadeden anlaşılan manada böyle birşey yok.

Korsan' Alıntı:
"galu bela" ve "alemi ervah" olacaktı sanırım

G

Gül46

Kullanıcı
17 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Türkiye
gerçektende iyiler erken ölüyor   ölüncede değerleri daha da çok anlaşılıyor güzeldi emeğinize sağlık

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
sessiz_lik25' Alıntı:
Korsan' Alıntı:
"galu bela" ve "alemi ervah" olacaktı sanırım
Harflere takılma abi, ayıntap dilinde yazdım ben :d bir kusuru varmı ?
Doğrusu ne yapıyorsunuz'dur, ama nedeysuzda derler nedisiz neişlisiz de hepsi aynı anlama gelir.
Keza ne demek istediğimi anlamışsınız zaten.

S

spiritualsigns

sessiz_lik25' Alıntı:
arkadaşım böyle bir şey yok. "insanların kendine tanınan zaman"  bu ifadeden anlaşılan manada böyle birşey yok.

Ben zaten tamamiyle başlığa atıf yaptım "arkadaşım".. evet her insanın bir süresi var ve o süre kadar nefes alır.. elbette derin içeriği olan bir konu ama ben üslup olarak çok süslü kelimeleri sevmiyorum.. hikayeyi yarıda kesip yorumumu yaptım... Kayıplar yaşanıyor ne kadar sevsekte hep yanımızda olsun istesekte...  İyiler ölmez zaten... ölüm dediğin bedenlerini kaldırır ortadan varlıkları bizimle devam eder.. ve bir sürü iç acıtıcı kelime..

seviyorum dünyanın en iyi insanıymış oymuş buymuş... sıra geldimi gidicez paşa paşa...

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
spiritualsigns' Alıntı:
sıra geldimi gidicez paşa paşa...
Doğru hepimiz bir gün karbon oluşumuna katkıda bulunucaz.
Bir dahaki sefere kadar dim kendi açımdan tabi :d

S

sessiz_lik25

Kullanıcı
28 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
Korsan' Alıntı:
Harflere takılma abi, ayıntap dilinde yazdım ben :d bir kusuru varmı ?
Doğrusu ne yapıyorsunuz'dur, ama nedeysuzda derler nedisiz neişlisiz de hepsi aynı anlama gelir.
Keza ne demek istediğimi anlamışsınız zaten.
ha ben o dili (yada ağzı mı deseydim) bilmediğim için yanlış şeyeddirdin sandım dı. yongsam her türlü dile ağza  lehçeye açığız.  :)

şaka bir yana:
yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. ukalalık yapmak istemem. malum, kişisel gelişim sitesindeyiz. ufak tefek yanlışlarımızı gördüğümüzde hemen düzeltmenin doğru bir hareket olduğu kanatindeyim. aynı şeyi sizden de beklerim.

yoksa önemli olan, dediğin gibi, BİRBİRİMİZİ ANLAMIŞ OLMAMIZDIR.

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Est  özür dilenicek bişe yok.
Keza şahsım adına söyleyeyim ben burada yanlışları düzeltmek gibi bir misyon taşımıyorum, kişinin dogrusuda yanlışıda kendisine.
Yazım hatalarına gelince, sitede bir flitreleme yapsan, ortada anlayacagın hiç bişe kalmaz gibime gelio :d
Ve dediğin gibi önemli olan anlaşılmış olması.
Teşekkür ederim.

E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
bU YAZI BENI KAPSAMIYOR HADİ GİNE YIRTTIM KEFENİN UCUNU:)))  ;D ;D