daha anlamlı belki ama benim iyi ki varsın dediğim insan için,maxMESA' Alıntı:İyi ki varsın dediğin kişi aynı şeyi sana söyleyebiliyorsa daha anlamlı oluyor. İyki varsın yerine iyki karşılaşmışız gibi mesela.
;D ;DKorsan' Alıntı:İyiki varsından ziyade keşke yok olsalar dicem ha :d
Gece gece yav,
Yani ne dim abi :d O hale getirdiler, dürüstçe sorayım sende dürüstçe cevapla, sence ben hastamıyım ?Ebruliyn' Alıntı:;D ;DKorsan' Alıntı:İyiki varsından ziyade keşke yok olsalar dicem ha :d
Gece gece yav,
Hasta değilsin ya tam aksine herşeyin farkındasın,farkedemeyen insanların farkettiği şeyleri farkettiğin için ruh halin bozuluyor olay bu anlaşılamıyorsun,anlaşılamadığın içinde hasta damgası yiyorsunKorsan' Alıntı:Yani ne dim abi :d O hale getirdiler, dürüstçe sorayım sende dürüstçe cevapla, sence ben hastamıyım ?Ebruliyn' Alıntı:;D ;DKorsan' Alıntı:İyiki varsından ziyade keşke yok olsalar dicem ha :d
Gece gece yav,
Paronaya şizofren, vs vs vs :d Valla ha millet doktor olmuş anasını satayım :d
Her teşhisi koyuyolar bana, sen şusun zzzzzzzz reçeteni yazıyorum, duvarlara gülücen :d Sen şundan şundan olmuşsun zzzzzzzzz reçeteni yazıyorum, sabah öğle akşam onurun kırılıcak ses etmicen, ne yapıcam ? gülücen, boş vericen.
Sen ondan bundan olmuşsun :d zzzzzzzzz reçeteni yazıyorum sana beyoğlu yasak :d
Bir gün ben bana teşhis koyanlara koyucam da ( teşhis yani yanlış anlaşılmasın ) :d Reçetesi dehçet olucak.
Neyse...
Az sinir katsayım düşsün.
Anlaşılamayan Ruh hali bozukluğu teşhisi :d (şaka şaka)Ebruliyn' Alıntı:Hasta değilsin ya tam aksine herşeyin farkındasın,farkedemeyen insanların farkettiği şeyleri farkettiğin için ruh halin bozuluyor olay bu anlaşılamıyorsun,anlaşılamadığın içinde hasta damgası yiyorsun
İyi ki hayatımda var dediğin illa ki bi kaç kişi vardır oda ailenden birileridir,onlarda sana yeter gerisini boşverMadem öyle demem isteniyor.
İyiki varsınız işkencecilerim, siz olmasaydınız ne yapardım bilmiyorum