İYİ Kİ VARSIN!! (Doğum günün kutlu olsun Özgür)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kristal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ailenizden,en yakınınıza kadar sevdiğiniz tüm insanlarla beraber nice mıtlu yıllara..Doğum gününüz kutlu olsun.. :)

Sevgili Özgür iyi ki doğdun,
Yeni yaşın kutlu olsun
İyiki varsın ;)

özgür doğum günün kutlu olsun kardeşim
ayrmcılık yapmadan tüm arkadaşarımızn doğum kutlayalım arkadaşlar onlara ayrı sayfa açalım
ve kapatılmasın >:(

doğum günün kutlu olsun özgür.....
:eglen

sitede yakaladığın başarı hayatın boyunca yanında olsun....

DoĞuM GüNüN KuTLu oLsuN,
HeR GüNüN biR ÖnCeKi GüNünDeN çok DaHa GüZeL oLsuN
HeR ŞeY GönLünCe oLsuN
,
MuTLu YıLLaR....   (:
(:  (:  (:    (:    (:   (:     

ibrahimcaca' Alıntı:
özgür doğum günün kutlu olsun kardeşim
ayrmcılık yapmadan tüm arkadaşarımızn doğum kutlayalım arkadaşlar onlara ayrı sayfa açalım
ve kapatılmasın >:(

Malesef, sitede her üyeye bir kutlama mesajı/başlığı/kategorisi bulunmamaktadır.
Bu yapılan jesti kimsenin abartmamasını hatırlatmak istiyorum.

Son olarak,
@re-Member, @crnkcclr, @ibrahimcaca, @Bıldırcın, @GulsaToptas, @senarist081 ve @Korsan (Mustafa'cım) iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.

bugün doğum günü olan herkesin doğum günü kutlu olsun...
gelecek her günün  geçen her gününüzden çook daha iyi olması dileğiyle... :)

Doğum günün kutlu olsun Özgür abi ;)
Sevdiklerinle nice mutlu yıllara...

bugün senin dogum günün yeni yasına giriyorsun.
bir dilek tut mumları üfle hayattan bir dilim daha kes..
Nice mutlu yıllara özgür ;)

Özgür'cüm dün sitede değildim, yeni gördüm açılan sayfayı..

İnsan normalde biraz üzülür bir seneyi daha geride bıraktım diye. Ama sen sevinmelisin bu kadar çok sevenim varmış diye.. Hep böyle sevgiyle büyümen dileğiyle..

Doğum günün kutlu olsun..

Bir haftalık mecburi bir ayrılık yaşadım sizlerden ve dün akşamdan bu yana bu kısa ayrılıkta yazılan çizilen ne varsa okumaya, yetişmeye çalışıyorum ve bu sayfayı şu anda gördüm!

Oyyy oyyy oyyy benim yakışıklı, aslan parçası, yüreği güzel oğluma özel sayfa açılmışta... beni kimse uyarmamış! 
Canım oğlum Özgürüm benim, varsın ben yaşlanayım, ne mutlu bana ki, sizler gibi başarılı, güçlü, anne babasından manevi destek dışında hiç bir şey beklemeyen, kendi ayakları üzerinde durabilmeye azimli üç çocuğum var.
Sizler beni çok mutlu ettiniz, arada ufak tefek kırgınlıklarımız olsa da... :)
Ama anneler asla gönül koymaz.
Benim hakkım sizlere helaldir.
Çok mutlu yaşa canım benim. Sana dün akşam, "büyük adam olacaksın ve ben bunu göreceğim" dediğimde şakalaştın benimle. :)
Benim sana inancım tamdır.
Hedeflerinin her yeni yaşında katlanarak büyümesi ve geride bıraktığın her yaşında tüm hedeflerine ulaşman dileğiyle bir kez daha sıkıca kucaklıyorum seni. Doğum günün kutlu olsun.

Geri