@Kristal'cim,
Başlık için teşekkür ediyorum.
Bununla birlikte doğum günümü kutlayan @Bülent, @Cooldeath, @SunFlowers, @Lilaslmn ve @maxMESA arkadaşlarıma da iyi dilekleri için teşekkürler.
24 sene önce saat 8:45 civarında dünyaya çıkmışım. Etrafımda ne kadar yaptığım muzurluklarla "fırlama" gibi -ara sıra- görülsemde, babam günü gününe çıktığımı söyleyip durur...
Kocaman bir tosunmuşum

Kaç kilo doğduğum hakkında da çeşit çeşit rivayetler var.
(Bu konuda -biraz- mütevazi olamayacağım.) Hayatımda her yaşımı kutladım/kutladılar. Güzel, ilginç süprizler var-dı. Dün akşamda (bugünün C.tesi olması sebebiyle) çalıştığım kurumda (
Garanti Bankası) mesai arkadaşlarım (aralarına çok yeni girmeme rağmen) büyük bir süpriz hazırlamışlar. Gayet büyük bir pasta, üzerinde fanatiği olduğum
GALATASARAY logosu ve küçük küçük hediyelerle onurlandırdılar beni... Gerçi son dakika ben süprizi istemeden bozsam da -yine de- güzeldi. Hatta yıllardır çalışan ama böyle bir organizasyon yapılmayan arkadaşlarımız (abla,ağabey) da vardı. Bunu ben "gülen yüz, sepmatiklik, sevimlilik ve birlikte gelen iş ciddiyetine" bağladım ve anılarımın içersine aldım.
10 küsür senedir WEB ve IRCd ile uğraşırım/uğraşıyorum. Buralarda da ayrı ayrı doğum günü kutlamalarım oldu. Genel de Zynep'çim her seferinde başka bir başlık açarak çok sevimli şeyler yazardı. Zynep'imin foruma gelemeyeceğini biliyordum. VE aslında böyle bir başlığın açılacağını da zannetmiyordum işin açıkcası. Ama gelip, baktığımda bir şaşkınlık yaşadım. Bunu da bir jest olarak kabul ediyorum. VE herkese tekrar teşekkür ediyorum.
Umarım,
Güzel dileklerde bulunan herkes hayatında bir o kadar güzellik yaşar.