iyi hissetmek_- Dr. David Burns

  • Konbuyu başlatan efsane_18
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde efsane_18 tarafından oluşturulan iyi hissetmek_- Dr. David Burns başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 14,424 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı iyi hissetmek_- Dr. David Burns
Konbuyu başlatan efsane_18
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hindiba
E

efsane_18

Kullanıcı
12 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
Giresun
Tüm Dünyada 3 milyondan fazla satan kendine yardım kitabı..

İYİ HİSSETMEK iyi hissediyor...

Endişe,Suçluluk,kötümserlik,erteleme,düşük benlik saygısı ve depresyonun diğer "dipsiz kuyu"larından, kendinizi ilaçsız kurtarabilirsiniz.İYİ HİSSETMEK'TE Psikiyatrist David Burns, sizi harekete geçirecek ve hayata daha olumlu bakımanızı saglayacak bilimsel olarak test edilmiş teknikler sunuyor...


"okunacak ve tekrar okunacak bir kitap.
 
Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com




Kitabın 1. Sayfası

İyi Hissetmek-Yeni Duygudurum Terapisi bugüne kadar dünyada 3 milyondan fazla sattı. Yapılan son ulusal araştırmada, İyi Hissetmek, depresyon üzerine yazılmış-yaklaşık 1000 kendine yardım kitabı arasında- en faydalı kitap seçildi ve Amerikan akıl sağlığı uzmanları tarafından depresyondaki hastalara en sık tavsiye edilen kitap oldu. Dr.Burns'ün İyi Hissetmek El Kitabı aynı araştırmada ikinci seçilmişti. Kendine yardım kitapları tartışmalı bir konu olsa da, geçen on yılda bilimsel dergilerde basılmış beş kontrollü çalışma İyi Hissetmek'i okuyan depresif kişilerin yüzde 70'inin, başka tedavi görmemelerine rağmen ilk dört hafta içinde iyileştiklerini gösterdi. Buna ek olarak, aynı hastalar üç yıllık takip döneminde de ilerlemelerini korudular. Şaşırtıcı olan, İyi Hissetmek'in; majör depresyon atakları geçiren hastalarda antidepresan ilaçlar ya da bireysel psikoterapi kadar antidepresan etkisinin olmasıdır. Dr.Burns hiçbir kendine yardım kitabını profesyonel terapi yerine önermemektedir, ancak İyi Hissetmek, depresyon ya da kaygı şikayeti olan herkese oldukça aydınlatıcı gelecektir.

İyi Hissetmek Harika Bir Duygu!
İyi hissetmek kendinize olan borcunuzdur!


"Şahsen Dr.Burns'ün İyi Hissetmek"ini, 20. yüzyılın üçüncü çeyreğinde çıkmış en kaydadeğer kitaplardan biri olarak değerlendiriyorum.

Dr.David F. Maas, İngilizce Profesörü,
Ambassador Üniversitesi
 
H

hayatcilingiri

Kullanıcı
20 Kas 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
www.tamerakin.com
Herkesin okuması gereken eşsiz bir eser.Özellikle depresyonun nedenlerini anlamak ve ondan kurtulmak için harika yöntemler anlatılıyor.
 
M

mvö_4ever

Kullanıcı
9 Mar 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
şu ara böyle bir kitap iyi gelir doğrusu...teşekkürler
 
K

kaşif1

Kullanıcı
10 Şub 2011
En iyi cevaplar
0
0
yakın bi zamanda okuduğum bi kitap, çok faydalı bi kitap gerçekten ve evet tekrar tekrar okunacak ve benımde tekrar tekrar okudugum bı kıtap, kendızı tanımanız ve geliştirebılmenız için çok güzel yöntemlerin olduğu bi kitap... daha ne diyim hemen okuyun;)))
 
H

Hindiba

Faydalı bir kitap gerçekten. Depresyon için okunması gerekli, iyi hissettiriyor, kesinlikle!
 
Üst