iyi hissetmek_- Dr. David Burns

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan efsane_18
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

efsane_18

Kullanıcı
Tüm Dünyada 3 milyondan fazla satan kendine yardım kitabı..

İYİ HİSSETMEK iyi hissediyor...

Endişe,Suçluluk,kötümserlik,erteleme,düşük benlik saygısı ve depresyonun diğer "dipsiz kuyu"larından, kendinizi ilaçsız kurtarabilirsiniz.İYİ HİSSETMEK'TE Psikiyatrist David Burns, sizi harekete geçirecek ve hayata daha olumlu bakımanızı saglayacak bilimsel olarak test edilmiş teknikler sunuyor...

"okunacak ve tekrar okunacak bir kitap.

b_3_1.gif

b_3_2.gif

Kitabın 1. Sayfası

İyi Hissetmek-Yeni Duygudurum Terapisi bugüne kadar dünyada 3 milyondan fazla sattı. Yapılan son ulusal araştırmada, İyi Hissetmek, depresyon üzerine yazılmış-yaklaşık 1000 kendine yardım kitabı arasında- en faydalı kitap seçildi ve Amerikan akıl sağlığı uzmanları tarafından depresyondaki hastalara en sık tavsiye edilen kitap oldu. Dr.Burns'ün İyi Hissetmek El Kitabı aynı araştırmada ikinci seçilmişti. Kendine yardım kitapları tartışmalı bir konu olsa da, geçen on yılda bilimsel dergilerde basılmış beş kontrollü çalışma İyi Hissetmek'i okuyan depresif kişilerin yüzde 70'inin, başka tedavi görmemelerine rağmen ilk dört hafta içinde iyileştiklerini gösterdi. Buna ek olarak, aynı hastalar üç yıllık takip döneminde de ilerlemelerini korudular. Şaşırtıcı olan, İyi Hissetmek'in; majör depresyon atakları geçiren hastalarda antidepresan ilaçlar ya da bireysel psikoterapi kadar antidepresan etkisinin olmasıdır. Dr.Burns hiçbir kendine yardım kitabını profesyonel terapi yerine önermemektedir, ancak İyi Hissetmek, depresyon ya da kaygı şikayeti olan herkese oldukça aydınlatıcı gelecektir.

İyi Hissetmek Harika Bir Duygu!
İyi hissetmek kendinize olan borcunuzdur!

"Şahsen Dr.Burns'ün İyi Hissetmek"ini, 20. yüzyılın üçüncü çeyreğinde çıkmış en kaydadeğer kitaplardan biri olarak değerlendiriyorum.

Dr.David F. Maas, İngilizce Profesörü,
Ambassador Üniversitesi

yakın bi zamanda okuduğum bi kitap, çok faydalı bi kitap gerçekten ve evet tekrar tekrar okunacak ve benımde tekrar tekrar okudugum bı kıtap, kendızı tanımanız ve geliştirebılmenız için çok güzel yöntemlerin olduğu bi kitap... daha ne diyim hemen okuyun;)))

Faydalı bir kitap gerçekten. Depresyon için okunması gerekli, iyi hissettiriyor, kesinlikle!

Geri