İŞTEN,EŞTEN,ŞEHİRDEN HERŞEYDEN KAÇMAK İSTEYENLER İÇİN...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan payro
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

payro

Kullanıcı
Web
www.ismailpeker.ozelsayfam.com
Yaşam,insana sunulmuş bir armağansa şayet hadi durma valizi hemen hazır et..sen rahat ve huzurlu olursan ancak etrafındakiler içinde daha verimli olursun..Hava değişikliği lazım.Farklı bir mekan ve en az 24 saat gerekli senin için .Şu ana kadar hiç yapmadığın.Belkide sadece yatıp dinlendiğin farklı bir şeylerle dolu 24 saat. Unutmadan ruhuna giren tüm sıkıntı ve derrtleri dışarıya ancak ter ile birlikte atabilirsin .En az 45 dakika süreli ve terleten bir spor yap.Üzerine sauna veya masaj yaptırmaya git.Çok etkili .Tavsiye ederim.!!
Saygılarımla;

buna benim bu aralar kesinlikle ihtiyacım var.İnsanlardan bıktım artık ya hep sorun hep sorun biri de gelip çözüm önerse.Depresyona gireceğim ya  :’(

konuşmayı deniyorum ama karşımdaki insanı sanki umursamaz tavırları olmuyormu deli ediyor beni.Bir de bunca yaptıklarından sonra özür dilemesini bile unuttu desem sanki davranış değişikliği oldu neden bilmiyorum... :(

Saygılar

çocuk değil ya... 4 ay önce farklıydı şimdi bambaşka biri oldu.. bazen düşünüyorumda acaba kendisini yenimi tanıtmaya başladı. yani gerçek yüzü yeni mi ortaya çıkıyor

BEN SANIRIM DEPRESYONDAYIM BİLE BUNLARIN BANA ETKİSİNİN OLABİLECEGİNİ DUSUNEMİYORUM DUSUNSEM BİLE BABAM İZİN VERMEZ BOYLE SEYLERE NEYSE BİZ DE CAREMİZE BASKA YOLLARDAN BAKARIZ TABİ BULABİLİRSEK
TESEKKURLER PAYRO

ben dostlukları asla kucumsemem ama ne paylasacagım ki dostlarım vardır dertlerimi paylastıgım ama rahatlamıyor içim işte bu yüzden diyorum ben depresyondayım diye insanlara artık güvenemiyorum  ne yaapcagımı da bilmiyorum içim cok kötü durumda ya ne diyim dah neyse insallah bu günlerim de gececek ve guzel gunler gelecek rabbimin izniyle benden kotu olanlar da var onlara elimden geldigince yardım etmeye calısıyorum ama bir de kendimi rahatlatabilsem
tekrar tesekkur ederim

senin işin birazda sabır ve imana kalmış zeyna007.
İnşAllah atlatırsın bu durumları

Saygılar

imanlıyım cok sükür de rabbim sabır versin biraz daha dişimi sıkmam gerekiyor insallah basımdan atacagım yakında bu sıkıntıları cok tesekkurler nehir hanım insallah atlatırım en kısa zamanda

HERŞEYDEN HERKESTEN KAÇABİLİRSİN AMA KENDİNDEN ASLA.NE YAPARSAN YAP NEREYE GİDERSEN GİT KENDİNİ DE GÖTÜRÜRSÜN.

bu yazılar benı pek rahatlatmaz ısten gucten kacmak ıcın bunları yapmadanda kendımı ıyı hıssedebılırım bırcak ınsana gorede degısır bu zaten

Geri