Sarhoş Tosbağ
Kullanıcı
Robot mobot farketmez 1 sene sonra ne zaman evleneceğiz diye dır dır etmeye başlar buda..
Sarhoş Tosbağ' Alıntı:Robot mobot farketmez 1 sene sonra ne zaman evleneceğiz diye dır dır etmeye başlar buda..
Sonra onlar kafa dinleyip sana iş yaptırmasınlar :ahah :kihkihsu perisi' Alıntı:İşleri şikayet ettigimde eşim teklif eder,yardımcı getireyim diye,kabul etmem..Şimdi düşünüyorumda hiçde fena degil gibi görünüyor..İşleri ona yükler bende ksfamı dinlerim![]()
Gülşah' Alıntı:Sonra onlar kafa dinleyip sana iş yaptırmasınlar :ahah :kihkihsu perisi' Alıntı:İşleri şikayet ettigimde eşim teklif eder,yardımcı getireyim diye,kabul etmem..Şimdi düşünüyorumda hiçde fena degil gibi görünüyor..İşleri ona yükler bende ksfamı dinlerim![]()
Feveran Estomp' Alıntı:Mutfak robotlarını bile kullanmıyorum. Doğal olalım.![]()
su perisi' Alıntı:Feveran Estomp' Alıntı:Mutfak robotlarını bile kullanmıyorum. Doğal olalım.![]()
Tabi,bütün işleri sen yapmıyorsun,dogal olmakdan yana düşünmen gayet dogal..![]()
Gülşah' Alıntı:su perisi' Alıntı:Feveran Estomp' Alıntı:Mutfak robotlarını bile kullanmıyorum. Doğal olalım.![]()
Tabi,bütün işleri sen yapmıyorsun,dogal olmakdan yana düşünmen gayet dogal..![]()
ne biliyon ;D
Feveran Estomp' Alıntı:Ben daha çok "Anne , Anne" diyorum.

Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.