:ahahSarhoş Tosbağ' Alıntı:Robot mobot farketmez 1 sene sonra ne zaman evleneceğiz diye dır dır etmeye başlar buda..
Sonra onlar kafa dinleyip sana iş yaptırmasınlar :ahah :kihkihsu perisi' Alıntı:İşleri şikayet ettigimde eşim teklif eder,yardımcı getireyim diye,kabul etmem..Şimdi düşünüyorumda hiçde fena degil gibi görünüyor..İşleri ona yükler bende ksfamı dinlerim
Bak bunu hiç düşünmemiştim.. 8) Pilini sölerim o zamanGülşah' Alıntı:Sonra onlar kafa dinleyip sana iş yaptırmasınlar :ahah :kihkihsu perisi' Alıntı:İşleri şikayet ettigimde eşim teklif eder,yardımcı getireyim diye,kabul etmem..Şimdi düşünüyorumda hiçde fena degil gibi görünüyor..İşleri ona yükler bende ksfamı dinlerim
Tabi,bütün işleri sen yapmıyorsun,dogal olmakdan yana düşünmen gayet dogal..Feveran Estomp' Alıntı:Mutfak robotlarını bile kullanmıyorum. Doğal olalım.
ne biliyon ;Dsu perisi' Alıntı:Tabi,bütün işleri sen yapmıyorsun,dogal olmakdan yana düşünmen gayet dogal..Feveran Estomp' Alıntı:Mutfak robotlarını bile kullanmıyorum. Doğal olalım.
Aslında burda böyle ahkam kesenelr evde bütün işleri robot olmadan agızdan çıkan tek kelimeyle yapanlardır....( aşkım aşkım dese eşi iş bitti) ;DGülşah' Alıntı:ne biliyon ;Dsu perisi' Alıntı:Tabi,bütün işleri sen yapmıyorsun,dogal olmakdan yana düşünmen gayet dogal..Feveran Estomp' Alıntı:Mutfak robotlarını bile kullanmıyorum. Doğal olalım.
Sonunu söylüyorum bende ;DFeveran Estomp' Alıntı:Ben daha çok "Anne , Anne" diyorum.