işte böyle OKU

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mehmetd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mehmetd

Kullanıcı
Katılım
23 Şub 2007
Puanları
0
                   
·Beynini doldurmak için değil, tutuşturmak için OKU!

·Kafaları çelmek için değil, akılları ve kalpleri buluşturmak için OKU!

·”Biliyorum” demek için değil, uygulamak için OKU!

·Kusur bulmak için değil, kendini ve hayatı keşfetmek için OKU!

·Başkalarına buyurmak için değil, aklı ve kalbini doyurmak için OKU!

·Maddi menfaatler için değil, başarıyı mutlulukla beraber yakalamak için OKU!


 
sayın Selyana;
sitemize herhalde yeni katıldın veya yorumlarızı yeni yapmaya başladız, öncelikle şunu bilmenizi isterim ki hoş geldiniz sefalar getirirsiniz !
sizin bilgi birikiminiz yüksek olabilir, ama herkes sizin kadar bilgili olmayabilir, nezaket kuralları hepimiz için gereklidir!
ayrıca güzel insanlar dillerini daha güzel kullanmaları gerektiğini düşümüyorum.
başarı dileklerimle.
kendini ve Rabbini bilmek için OKU! 
 
Arkadaşlar Sitemiz bireyin kendini geliştirmesi amacıyla kurulmuştur.
Ve doğal olarak paylaşımlar bu konu üzerinedir. Ve elbette herkes kendi görüşünü belirtebilecek, ve bu konuda diğer arkadaşlara formüller sunabilecektir. Ancak bu paylaşımlar arasında sizin düşüncelerinize ters gelen düşünceler olabilir elbette. Ancak ben diyorum ki; Kendini geliştirmeyi ilke edinmiş bir kişi, bir diğer arkadaşın fikirlerinede saygı duyabilen ve kabul etmediği fikre karşı tezini savunurken, nazik davranabilen öfkeye kapılmayan kişidir.
Açmış olduğunuz konu üzerinde Selyana arkadaşımız kendisine göre şık bir yorum yapmış sevgili Mehmet, ve nezaket kuralları aşan hiç bir cümle görmedim ben yorumunda. Sanırım arkadaşımıza seslenişinizde sizin biraz dozu ayarlamanız gerekli, okuyan bir kişi olarak?
Teşekkür ederim.
Yorumum mu?
Ne bulursan ”oku”...
 
sevgili zynep;
ben yorumumda kesinlikle olumsuz bir durum yansıttığımı düşünmuyorum. çok nazik bir şekilde arkadaşımıza bir şeyi anlattığımı düşünüyorum. ve  onun düşünmesini istedim.
şunu da söylemek isterim ki siz yukarı yazdılarıza bakarsak bu konuda sizin görüşünüz size, benim görüşümde bana. :)
saygı sevgi ve başarı dileklerimle. :)
 
Bu sitede amacımız; Kendimizi Geliştirmek Mehmet. Eğer senin düşüncen sana... mantığı ile paylaşımlarda bulunursak, ne kadar gelişebiliriz dersiniz?
 
Zeynep;
dediklerinize katılıyorum, ancak siz biraz sanki hemcinsinizi tutar bir tavır sergilediniz! bana gönderilen mesajlardan daha önce aynı mantıkla kestirilip atıldığı için ben olabildiğince yumuşak bir anlatımla paylaşımda bulundum.
başarı dileklerimle.
 
Merhaba arkadaşlar,
bence konuyu fazla uzatmaya gerek yok, boşuna gerginlik çıkmasın,
güzel bir site böyle ve şeylerin olmasına hiç mi hiç gerek yok,
saygı ve sevgi çerevesinde olması şartıyla herkesin fikrini söylemesi güzel

Teşekkür ederim.
 
mehmet çok güzel şeyler yazmışssın,teşekkür ediyoruz.sen bu sitede daim olanlardasın sanırım,iyi biri olduğun herkeze yardımcı olmak istemendende belli,k.ib
 
mehmet biraz sözü uzatmayı seven bir arkadaşımız az ve özden uzak durann ön yargılı birine benziyor bence :)
 
SELYANA
ön yargı konusundaki düşünceniz sizi bağlar. ön yargılı kimdir?değil dir ?tartışılabilir. ama şunu söylemek isterim ki şu dünya da ön yargılı olmayan bana bir kişi gösterebilirmisiniz.  :)
burada yazı yazanların neler yazacaklarına yazan kişi karar verir. eğer beğenmiyorsanız, bunu daha nazik belirttilmesinin gerektiğini düşünüyorum.
 
ceyda
o sizin güzelliğiniz
eğer böyle bir intiba bırakabildiysem ne mutlu bana.
benim için onurdur.
güzellikler, mutluluklar,sizlerin, bizlerin ve bu konuyu takip eden bütün arkadaşlarımın olsun.
saygı ve sevgi ve başarı dileklerimle.
 
mehmetd sen cok guzel seyler yolluosun bu da digerleri gibi cok guzel tesekkur ederim hayatta basarılar herkese
 
Çok teşekkürler mehmetd. Çevremdeki herkes sadece okuma çabasında bense böyle okumak istiorum ama sanırım bazen onlara yenik düşüyorum.Bu sözleri yazıp odamda bi köşeye asacağm.Tekrar teşekkürler  ;)
 
Mehmet ben de yazıyı cok begendım cok teşekkürler.. dogru cümleler gercektn...önyargılı diyenler bence kendılerıne de bakmalılar, bence mehmetin hiç agır bi lafı olmadı kimseye, hersey acık ortada zaten.sakın yanlıs anlamayın ben kımseyı savunmuyrm burda, herkes iyi niyetli ama yanlıs anlasılmalar olablr tabii....sevgiler...
 
teşekkür ederim esranur,
sağlıklı mutlu ve başarılı günlerin sizlerin olması dilerim.
 
Geri
Üst