İşte aşk(!) bu...

• Konbuyu başlatan Codex
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde Codex tarafından oluşturulan İşte aşk(!) bu... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 20,509 kez görüntülenmiş, 79 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı İşte aşk(!) bu...
Konbuyu başlatan Codex
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan involved
K

Kardelen

bencede çok tatlılar nerde böle aşklar ahh ahhh birinde olsa bile diğerinde yoksa yine olmuyo ve arkadaşlıkta ön planda bu resimde o aşka her zor şartda destek verecek bi arkadaş böle sevgiler varsada bizi bulmaz ama bulması ümidi ile dileirm herkes hakettiği kadar sever ve hakettiği kadar sevilir...çünkü sevmekde sevilmek te çok şeydir eğer bunlar yoksa hayat hiç birşeydir :(  :'(  :'(

angelhant

angelhant

Kullanıcı
23 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
gerçektende aşk  bu heralde bırbırıne sıkıca baglanmak ve onu ne olursa olsun bırakmamak gerçekten bu olsa gerek..çok masum ve uzak sadece hayal edebılecegımız goruntu zaten hayallerde olmasa yasayabılırmıyız kı..

M

mhmt_shn

Kullanıcı
7 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Aksaray - Artvin
Bu resime ne diyebiliriz ki...Onların yaptığını biz insanlar bile yapamıyorz  :-X :-X Çok güzel teşekkürler

Ç

çiçek

Kullanıcı
4 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
:hapis  bi bisim erkekler yabmas böle şeleri   :hapis

J

Jazira

Kullanıcı
6 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
gôz∂є' Alıntı:
içimde eksik kalan yerler sızladı...  :'(
Tamamlanır o eksikler ;) Biraz sabır gerekir sadece o kadar ;)

Belki şu iki tatlı yaratık kadar özgür ve mutlu olmayız ama en azından buluruz mulakta..
Marifet bu dimi  8)

G

Gozde

Kullanıcı
9 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
0
Lüleburgaz
Jazira' Alıntı:
gôz∂є' Alıntı:
içimde eksik kalan yerler sızladı...  :'(
Tamamlanır o eksikler ;) Biraz sabır gerekir sadece o kadar ;)

Belki şu iki tatlı yaratık kadar özgür ve mutlu olmayız ama en azından buluruz mulakta..
Marifet bu dimi  8)
evet aslında mağrifet bu eksikliği dolduracak yürekte biri olmakta...  ::)

Y

YEŞİLAY

Kullanıcı
6 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
0
Çok hoş bi görüntü teşekkürler.

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bu resminbende yeri çok farklıdır..kaybetmiştim... ne kadarda çok aradım,ama bulamadım....bir an karşımda görünce kalbime bir şey oldu sandım.. :'( ne kadar teşekkür etsem azdır...teşekkürler codex